Wygłusza się nie matami dekarskimi tylko bitumicznymi... Ja kupowałem na allegro APP bodajrze. Przed naklejaniem warto oczyścić blache benzyną ekstrakcyjną a maty podgrzewać opalarką żeby się łatwiej wyginały i naklejały.
Szukaj
Wygłusza się nie matami dekarskimi tylko bitumicznymi... Ja kupowałem na allegro APP bodajrze. Przed naklejaniem warto oczyścić blache benzyną ekstrakcyjną a maty podgrzewać opalarką żeby się łatwiej wyginały i naklejały.
Tylko ostrożnie z tym wygłuszaniem. Nie raz spotkałem się z sytuacją, że po wygłuszeniu autko po prostu "nie jedzie". Przecież wygłuszenie z prawdziwego zdarzenia to nawet 200kg więcej.
wszystko racja, ale na które forum nie zajrzeć to helix i helix i helix.... dark blue oczywiście, bo o serii esprit to juz rzadko kto wspomni....
ale skoro trzymamy się pułapu cenowego dark blue i okolic iron maiden to ja polecę:
http://www.elmuz.com.pl/sklep/index.php?p217,sck-65
a dark blue to z całym szacunkiem, ale raczej do muzy prezentowanej w radiu eska... i nie o eska rock mi chodzi...![]()
maniak ciemniowy minoltowy
ucyfrowiony przy użyciu D300, dopieszczony przy użyciu D500
trochę lotniczych pstryków na www.waldemarkowalski.pl
spotter.pl
a koledzy znają MB Quart Reference?
Bo kupiłem takie za 90EUR z przesyłka na ebayu
tylko to wersja dla płytkich koszy,
nowe ponoc były dosc drogie
no pewnie troche drozszeale jak z tych nowszych serii to juz jakies tytanowe gwizdki i inne cuda. starsze wersje i nie tylko mb quarta graly lepiej. teraz kombinuja z tymi tworzywami i czlowiek zaluje ze posprzedawal kiedys jakies glosniki, bo teraz nie ma sensownych nastepcow.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem
ale trzeba przyznać, że jeżeli chodzi o głośniki to akurat te innowacje "poprawiają" brzmienie.
Fakt, takie głośniki kosztują sporo ale w dziedzinie głośników postęp jest.
Prawdziwy problem pojawia się jak chcemy kupić dobrze grające radio...
Obecna oferta producentów jeżeli chodzi o brzmienie niestety jest mizerna.
10 letnie Nakamichi "zjada" pod względem brzmienia praktycznie wszytko co oferują obecnie producenci...
Takie czasy.
D700 + N50 f1.4G / N105VR Micro f/2.8G / Tokina 400 AT-X f/5,6 / N28-105D
Ano prawda to, prawda..... Stary Clarion zwany potocznie delfinami, Crunch, Nakamichi, Monster Cable, Canton... ehhhhhhh To kiedys mowilo samo za siebie.
A teraz jakies JVC, Pionieery i byle bardziej kolorowo na panelu bylo......
W przedziale kwotowym, o jakim rozmawiamy, to faktycznie nie pozostaje nic innego jak wybrac cos co sie przyjemniej obsluguje i co nam sie bardziej podoba.
Skontaktuj się z nami