Szukaj
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
szkoda, że nie zaświeciło słoneczko bo podejrzewam, że byłoby dużo ciekawiej![]()
pozdrawiam, Łukasz
to chyba tego samego dnia bo ja przejechałem 10.04.2010 963 km w 23 godziny![]()
A co do samych zdjęć powiem że 1 bardziej mi leży ze względu na niebieskie światło poranka
A co do 2 to niestety jestem na niejuż pisze dlaczego , ze względu na niestaranne przyłożenie się od obróbki . pracujesz stemplem z lewej strony a po prawej niestety zostają ( a wiem ze nikt tam nie mieszka )
Michał dlaczego , czy była presja szybkiego wystawienia zdjęcia ?
Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 07-07-2010 o 20:58 Powód: ort. "stęplem"
Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 07-07-2010 o 20:57 Powód: ort. "stępla"
Oj widzę że Panu Michałowi nic nie można napisać nie tak bo od razu jedzie z grubej rury , podejrzewam że ciśnienie skoczyło Ci mocno.
A co do tego co piszesz o moim warsztacie , wiedz że większą część serca pochłoneła fotografia ANALOGOWA .
Wcale się tym nie przejmuję że warsztat mam TRAGICZNY , cieszę się że Ty możesz powiedzieć w tym przypadku jestem MISTRZEM![]()
Pozdrawiam
Do brylka - brylek, ja sie nie podniecam, tylko jak cos piszesz to rób to z sensem, gadasz jakies *******y o stemplu, ktorego nie uzylem, potem chrzanisz ze wrzucam zdjecia w pospiechu, moze zastanow sie co chcesz napisac i dopiero to rob. Skoro pochlonela cie fotografia analogowa to nie wypowiadaj sie o rzeczach, o ktorych nie masz pojecia![]()
Ostatnio edytowane przez swider ; 07-07-2010 o 23:37 Powód: Czyszczenie.
Wole 1, bardziej mi lezy kadrowo niz 2, swiatla ogolnie troche braklo, ale mimo to 1 jest spoko mz.
Ostatnio edytowane przez swider ; 07-07-2010 o 23:38 Powód: Czyszczenie.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Skontaktuj się z nami