Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 37

Wątek: Świt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    No tak jak jedziemy razem to ja robie 400km a ty 800 zwracam honor!
    No to ładnie...przeliczając na polskie realia to można w Tatry zasunąć i tego samego dnia wrócić
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    No to ładnie...przeliczając na polskie realia to można w Tatry zasunąć i tego samego dnia wrócić
    No tak to jest... Wyspa z pozoru moze wydawac sie mala, ale jak przychodzi co do czego, to idzie "natrzaskac" km...
    Moj rekord jak narazie, to 835km - jednego dnia
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta
    No tak to jest... Wyspa z pozoru moze wydawac sie mala, ale jak przychodzi co do czego, to idzie "natrzaskac" km...
    Moj rekord jak narazie, to 835km - jednego dnia
    Moj jak narazie 420 :P

Domyślnie

szkoda, że nie zaświeciło słoneczko bo podejrzewam, że byłoby dużo ciekawiej
    pozdrawiam, Łukasz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta
    Moj rekord jak na razie, to 835km - jednego dnia
    to chyba tego samego dnia bo ja przejechałem 10.04.2010 963 km w 23 godziny

A co do samych zdjęć powiem że 1 bardziej mi leży ze względu na niebieskie światło poranka
    A co do 2 to niestety jestem na nie już pisze dlaczego , ze względu na niestaranne przyłożenie się od obróbki . pracujesz stemplem z lewej strony a po prawej niestety zostają ( a wiem ze nikt tam nie mieszka )

Michał dlaczego , czy była presja szybkiego wystawienia zdjęcia ?
    Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 07-07-2010 o 20:58 Powód: ort. "stęplem"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez brylek Zobacz posta
    to chyba tego samego dnia bo ja przejechałem 10.04.2010 963 km w 23 godziny

A co do samych zdjęć powiem że 1 bardziej mi leży ze względu na niebieskie światło poranka
    A co do 2 to niestety jestem na nie już pisze dlaczego , ze względu na niestaranne przyłożenie się od obróbki . pracujesz stęplem z lewej strony a po prawej niestety zostają ( a wiem ze nikt tam nie mieszka )

Michał dlaczego , czy była presja szybkiego wystawienia zdjęcia ?
    Człowieku nie użyłem stempla na żadnym z tych zdjec ani razu, moze o obróbce to ty sie nie wypowiadaj, bo jak na razie twoj warsztat jest tragiczny
    Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 07-07-2010 o 20:57 Powód: ort. "stępla"

Zbanowany
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Miejscówka mocno już ostrzelana.........nie macie już tam na Wyspach innego miejsca ??
    Mnie się te dwie fotki podobają, ale na drugiej dałbym troszkę więcej rozświetlenia, bo zbyt mrocznie wyglada.
    Ostatnio edytowane przez swider ; 07-07-2010 o 23:37 Powód: Uwaga nie na miejscu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Człowieku nie użyłem stępla na żadnym z tych zdjec ani razu, moze o obróbce to ty sie nie wypowiadaj, bo jak narazie twoj warsztat jest tragiczny
    Oj widzę że Panu Michałowi nic nie można napisać nie tak bo od razu jedzie z grubej rury , podejrzewam że ciśnienie skoczyło Ci mocno .

A co do tego co piszesz o moim warsztacie , wiedz że większą część serca pochłoneła fotografia ANALOGOWA .
    Wcale się tym nie przejmuję że warsztat mam TRAGICZNY , cieszę się że Ty możesz powiedzieć w tym przypadku jestem MISTRZEM
    Pozdrawiam

Domyślnie

Do brylka - brylek, ja sie nie podniecam, tylko jak cos piszesz to rób to z sensem, gadasz jakies *******y o stemplu, ktorego nie uzylem, potem chrzanisz ze wrzucam zdjecia w pospiechu, moze zastanow sie co chcesz napisac i dopiero to rob. Skoro pochlonela cie fotografia analogowa to nie wypowiadaj sie o rzeczach, o ktorych nie masz pojecia
    Ostatnio edytowane przez swider ; 07-07-2010 o 23:37 Powód: Czyszczenie.

Domyślnie

Wole 1, bardziej mi lezy kadrowo niz 2, swiatla ogolnie troche braklo, ale mimo to 1 jest spoko mz.
    Ostatnio edytowane przez swider ; 07-07-2010 o 23:38 Powód: Czyszczenie.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów