Szukaj
Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB
Bardzo ... Bardzo fajnie to wygląda
co do 2 ja dokładnie podobne próbowałem zrobić
i kicha.... mnie wyszła
nie mniej pozwolę sobie na małą uwagę (radę cioci Kloci)
to 2 ja wolałbym bez listków - co by tylko łodyga była
(w mojej opinii bardziej 'minimalistycznie' by wyszło)
ale wiesz ja się g*** znam![]()
D90 + N18-105VR + N28-105Makro i stary F70
Pozdrawiam i Dobrego Światła Życzę - Andrzej
Nie wiem jak to zrobiłeś, ale te zdjęcia są dla mnie rewelacyjne, z naciskiem na jedynkę!!!![]()
Pozdrawia Basia, coby nikt mnie nie wziął za chopaka
Jedynka wyśmienita.
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
Dobry pomysł. Ale chyba po zerwaniu się spieszyłeś bo wyglądają jak żywe. Ładne zdjęcia normalnie.
Niespecjalnie. Ten rumianek chyba z pół godziny niosłem ze sobą. Ostatnio robię dużo zdjęć makro i kwiatków Tamronem 90 i irytuję się, bo 90% wychodzi poruszonych. Niestety ostatnio mam wietrzna pogodę i wszystko buja sie niesamowicie. Zrobienie ostrego zdjęcia w takich warunkach graniczy z cudem. Dzisiaj powiedziałem sobie, że wyjdę na spacer, coś urwę, przyniosę do domu, wrzucę aparat na statyw i spokojnie sobie wykadruję. Za tło posłużył Icemat Black Edition, bo najmniej odbija światło.
Jedynka OK ,jakościowo b.dobra,chociaż na pełnym ,czarnym tle nie wygląda zbyt naturalnie.
Pozdrawiam
Andrzej.
Oczywiscie drogi Andrzeju. To sa bardziej portrety kwiatów. Ale kiedyś na jakiejś galerii widzialem kwiaty na roznych tłach i przyznam, ze wyglądały ślicznie. Ciekawe ujęcia i światło (u mnie tak cudownie nie jest, jak było tam). Niemniej można uzyskać tym niecodzienne efekty. Postaram sie zakupić parę kartek kolorowego papieru i spróbować na innych tłach. Na przykład na białym...
Dziękuje wszystkim za miłe komentarze.
1 wymiata
Masz ten sam problem co ja,wieje i wieje.
out of the body
OM10+S28-70
Skontaktuj się z nami