Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Domyślnie

Najprawdziwszy wschód nad Wchodem, podoba się.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Kolory i tonacja bardzo mi sie podobaja. Na poczatku pomyslalem czemu nie zrobiles tego z wieksz G0 od poczatku kadru az hen po horyzont...ale tak jak teraz jest super mz i...inaczej(w poz. znaczeniu), to lekko nieostre slonce...mam wrazenie delikatnej pulsacji swiatla... fajnie.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Bardzo ładnie popracowałeś GO.

Widziałbym to jednak bez dwóch elementów centralnie, bardziej klasycznie: słonko na jednej stronie, a paliki bardziej po drugiej (i to po lewej ). Ale to moje patrzenie, Ty zrobiłeś w ten sposób - i dobrze.

Zastanawiam się Janku, gdzie się podziały cienie palików. Lampa świeci dość ostro, a cieni ni chu chu.

Domyślnie

Ładna kolorystyka i ciekawe miejsce .
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Bardzo ładnie popracowałeś GO.

Widziałbym to jednak bez dwóch elementów centralnie, bardziej klasycznie: słonko na jednej stronie, a paliki bardziej po drugiej (i to po lewej ). Ale to moje patrzenie, Ty zrobiłeś w ten sposób - i dobrze.

Zastanawiam się Janku, gdzie się podziały cienie palików. Lampa świeci dość ostro, a cieni ni chu chu.
    nie wierzysz mi, a to dobre poniżej Nef zamieniony na Jpga, sadzę ze znajdziesz tam odpowiedż na to pytanie
    http://img337.imageshack.us/img337/4986/dsc5484.jpg

Domyślnie

Pieknie uchwycony zachod. Naturalnosc tego zdjecia jest zachwycajaca.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

ladnie wyszlo. Zastanawiam sie tylko czy inny kadr z linia brzegowa wychodzaca z lewego rogu nie bylby lepszy troszke ??
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

podobaja mi sie twoje zdjecie ze sloneczkiem na wschodzie ,

fotografia extra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    nie wierzysz mi, a to dobre
    Posądzasz mnie o takie rzeczy, a to dobre

Janku, byłem tylko ciekaw jak zachowuje się takie światło, bo sierpień mam zaplanowany nad morzem .

Zapomniałeś, że ja ciągle się uczę

Zbanowany
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Piękny kadr.
    Juz odliczam dni do urlopu

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów