Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Domyślnie Wschód w Piaskach.....

....koło Krynicy Morskiej

zapraszam

pozdrawiam

Domyślnie

Dla mnie bardzo dobre. Czuć chłód poranka i..............ból głowy po wczorajszy (to już z autopsji). Pasuje mi kolorystyka.
    Pozdrawiam Tadeusz.
    FB

Domyślnie

Jak juz wspominalem jest super!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez T&T Zobacz posta
    i..............ból głowy po wczorajszy (to już z autopsji)......

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Ostrołęka

Domyślnie

Bardzo, ale to bardzo zdjęcie mi się podoba. Geniusz!

Ps. Ten badyl przy prawej krawędzi kadru mogłeś 'posprzątać', ale to chyba czepialstwo.

Domyślnie

Dobra tonacja, super zagranie z GO i klimat robi się świetny. Właśnie tak zapamiętałem poranne bieganie nad morzem. Podoba się i to bardzo.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Ładnie jest, nie ma co.
    Zgadzam sie też co do posprzątania niepotrzebnych badyli (czyto w realu czy w postprocesie).

A tak btw, ta pierwszoplanowa konstrukcja to jakąs ważną plażową funkcję spełnia ?
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    Ładnie jest, nie ma co.
    Zgadzam sie też co do posprzątania niepotrzebnych badyli (czyto w realu czy w postprocesie).

A tak btw, ta pierwszoplanowa konstrukcja to jakąs ważną plażową funkcję spełnia ?
    Lechu zebyś Ty wiedział ile ja już "wysprzątałem" nie byłem tam 20lat (kiedyś był to obszar przygraniczny niedostępny dla zwykłych turystów) było tam czysto i pięknie do granicy jest chyba z jeden km, teraz to jeden wielki śmietnik, ale ogromny namiot z piwem na samej plaży jest, za to kosza żadnego
    co do "konstrukcji" widać że nie bywasz na polskich plażach, to płotek przeciw wiatrom zbudowany przez jakiegoś plażowicza, pomiędzy patyczki przetyka się duży ręcznik i masz zacisze do opalania

Domyślnie

Bardzo fajny wschodzik.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Bardzo ladnie i z klimatem.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów