Szukaj
Dla mnie bardzo dobre. Czuć chłód poranka i..............ból głowy po wczorajszy (to już z autopsji). Pasuje mi kolorystyka.
Pozdrawiam Tadeusz.
FB
Jak juz wspominalem jest super!
Nikon http://greg77.com/
Bardzo, ale to bardzo zdjęcie mi się podoba. Geniusz!
Ps. Ten badyl przy prawej krawędzi kadru mogłeś 'posprzątać', ale to chyba czepialstwo.
Dobra tonacja, super zagranie z GO i klimat robi się świetny. Właśnie tak zapamiętałem poranne bieganie nad morzem. Podoba się i to bardzo.
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Ładnie jest, nie ma co.
Zgadzam sie też co do posprzątania niepotrzebnych badyli (czyto w realu czy w postprocesie).
A tak btw, ta pierwszoplanowa konstrukcja to jakąs ważną plażową funkcję spełnia ?
I'm not always right, but I'm never wrong...
Lechu zebyś Ty wiedział ile ja już "wysprzątałem" nie byłem tam 20lat (kiedyś był to obszar przygraniczny niedostępny dla zwykłych turystów) było tam czysto i pięknie do granicy jest chyba z jeden km, teraz to jeden wielki śmietnik, ale ogromny namiot z piwem na samej plaży jest, za to kosza żadnego
co do "konstrukcji" widać że nie bywasz na polskich plażach, to płotek przeciw wiatrom zbudowany przez jakiegoś plażowicza, pomiędzy patyczki przetyka się duży ręcznik i masz zacisze do opalania![]()
Bardzo ladnie i z klimatem.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Skontaktuj się z nami