Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: W polu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekz40 Zobacz posta
    Dzięki, a co masz konkretnie na myśli pisząc o ostrości? Chodzi o ostrość w obróbce czy z aparatu...bo ta druga chyba ponad siły obiektywu kitowego
    Zdecydowanie po obrobce......jak nie masz nic przeciwko to podeslij mi ten plik przed zmniejszeniem i zobacze jak mozna to [email protected]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Zdecydowanie po obrobce......jak nie masz nic przeciwko to podeslij mi ten plik przed zmniejszeniem i zobacze jak mozna to [email protected]
    Ok, pewnie że nie mam nic przeciw poprawkom zdjęcie poszło na skrzynkę.

Rozmowny Awatar cialat
    Miasto
    Reńska Wieś/Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

No nie wiem ... ??? oprócz tego, że kadr w miarę poprawny to coś mi się wydaje, ze jest tu popaprana obróbka bo warunki tam miałeś za...te, a jednak ... no właśnie ...

czy i ja mogę dostać NEFa ???

pozdrawiam

Nic tak nie niszczy organizmu, jak długotrwała fizyczna bezczynność" - ARYSTOTELES

Domyślnie

Zobacz teraz http://iv.pl/images/89005262147838824548.jpg .........pozwolilem sobie lekko podbic kontrast na podlodze i poprawic kolorek drzewka

Domyślnie

drzewo nabrało kolorów drzewa, a raczej drzewostanu, kupa zniknęła, jest git. To się nazywa "selektywne spuszczenie wody"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekz40 Zobacz posta
    Andrzej a jaki jest normalny kolor drzewa?.
    Rozumiem,że u siebie masz normalny,o tej porze....czyli drzewo jest chore,bo jest brązowozielone.....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Rozumiem,że u siebie masz normalny,o tej porze....czyli drzewo jest chore,bo jest brązowozielone.....
    Ok, na żartach się nie znasz a błąd dojrzałem ...tylko, że za późno

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów