Szukaj
Pora dnia tutaj zrobila swoje mz. Ladne, miekke swiatlo, a dzieki temu uzyskales przyjemne kolorki
Kadrowo tez dobrze, choc osobiscie przesunąłbym sie deczko w lewo, aby droga wychodzila centralnie z lewego rogu. Choc pewnie zalezalo Ci na pokazaniu "trawek" z prawej
Jesli tak, to zrezygnowalbym z drogi![]()
Ogolnie podoba sie!
Nie wiem czy kolorki przyjemne ,bo drzewko ma nieprzyjemny,g......y kolor...U mnie,ofc..
Pozdrawiam
Andrzej.
Tak, g......ne letnie światło dobrze uchwycone. Kadr jest nie do końca przemyślany.
Ładny obrazek, fajne światło - z kapci nie wyrywa (bo też nie musi), ale jest przyjemnieU mnie drzewo aż tak jednoznacznie g.......e nie jest, nie mniej jednak także uważam, że zdałoby się je ździebełko pod tym względem poprawić
PS. Ten długi pośrodku to Twój cień Jacku?![]()
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
pora dnia i świtało ładnie, kadrowo również, ale drzewko faktycznie jakoś .. nie wiem . Wygląda jakby... kupa, do tego w mocnym punkciePrzepraszam, mam nadzieję że nie uraziłem, ale za mocno tu się prezentuje.
Andrzej a jaki jest normalny kolor drzewa?bo drzewko ma nieprzyjemny,g......y kolor...U mnie,ofc..
Eee myslalem ze juz pisalem....a tu nie pisalem
Wiec tak wspaniale warunki, kadr mi sie podoba i nie mam zastrzezen, kolorki dla mnie bomba a zwlaszcza to wieczorne niebo, no cudo!
Jedynie sie czepie ostrosci, szkoda ze nie ma sterylnosci i ostrosci.
Nikon http://greg77.com/
Właściwie Grzegorz napisał to, co i ja sądzę.
Przy takiej podłodze ostrość to bardzo ważna sprawa. Duża ilość szczegółów przy zbyt małej ostrości mocno się zlewa.
Ale klimacik, kadr i światełko gitara.
Skontaktuj się z nami