Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: W polu

Domyślnie

Pora dnia tutaj zrobila swoje mz. Ladne, miekke swiatlo, a dzieki temu uzyskales przyjemne kolorki
    Kadrowo tez dobrze, choc osobiscie przesunąłbym sie deczko w lewo, aby droga wychodzila centralnie z lewego rogu. Choc pewnie zalezalo Ci na pokazaniu "trawek" z prawej
    Jesli tak, to zrezygnowalbym z drogi
    Ogolnie podoba sie!
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Nie wiem czy kolorki przyjemne ,bo drzewko ma nieprzyjemny,g......y kolor...U mnie,ofc..
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Tak, g......ne letnie światło dobrze uchwycone. Kadr jest nie do końca przemyślany.

Domyślnie

Ładny obrazek, fajne światło - z kapci nie wyrywa (bo też nie musi), ale jest przyjemnie U mnie drzewo aż tak jednoznacznie g.......e nie jest, nie mniej jednak także uważam, że zdałoby się je ździebełko pod tym względem poprawić

PS. Ten długi pośrodku to Twój cień Jacku?
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

pora dnia i świtało ładnie, kadrowo również, ale drzewko faktycznie jakoś .. nie wiem . Wygląda jakby... kupa, do tego w mocnym punkcie Przepraszam, mam nadzieję że nie uraziłem, ale za mocno tu się prezentuje.

Domyślnie

bo drzewko ma nieprzyjemny,g......y kolor...U mnie,ofc..
    Andrzej a jaki jest normalny kolor drzewa?

Domyślnie

Eee myslalem ze juz pisalem....a tu nie pisalem
    Wiec tak wspaniale warunki, kadr mi sie podoba i nie mam zastrzezen, kolorki dla mnie bomba a zwlaszcza to wieczorne niebo, no cudo!
    Jedynie sie czepie ostrosci, szkoda ze nie ma sterylnosci i ostrosci.

Domyślnie

Właściwie Grzegorz napisał to, co i ja sądzę.
    Przy takiej podłodze ostrość to bardzo ważna sprawa. Duża ilość szczegółów przy zbyt małej ostrości mocno się zlewa.
    Ale klimacik, kadr i światełko gitara .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Eee myslalem ze juz pisalem....a tu nie pisalem
    Wiec tak wspaniale warunki, kadr mi sie podoba i nie mam zastrzezen, kolorki dla mnie bomba a zwlaszcza to wieczorne niebo, no cudo!
    Jedynie sie czepie ostrosci, szkoda ze nie ma sterylnosci i ostrosci.
    Dzięki, a co masz konkretnie na myśli pisząc o ostrości? Chodzi o ostrość w obróbce czy z aparatu...bo ta druga chyba ponad siły obiektywu kitowego

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów