Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9
    Zbanowany
    Miasto
    Dolnyśląsk

Domyślnie Prawie jak windows

Enjoy !

Ostatnio edytowane przez tomek-GL ; 25-06-2010 o 13:06 Powód: niedociągniecia poprawione ;)

Domyślnie

Trochę przesadziłeś z kontrastem, a poza tym straszna ciemnica na dole... Moim zdaniem byłoby znacznie lepiej, gdyby niebo jasnością zamieniło się z podłogą Co do kompozycji natomiast, można było z trochę bliższej i niższej perspektywy próbować ugryźć ten temat.
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Zbanowany
    Miasto
    Dolnyśląsk

Domyślnie

Wiedziałem, że dół się nie spodoba
    Niestety jaśniejsza i mniej kontrastowa podłoga jakoś mnie gryzie w oczy zwłaszcza, że choć to najgłupsze usprawiedliwienie - tak tam było I przyznam, że światło było jeszcze mocniejsze

Zbanowany
    Miasto
    Dolnyśląsk

Domyślnie

Nie no taka wersja mi nie podchodzi totalnie

za to ciemna wersja mi się podoba

Wybierzcie coś sobie
    Ostatnio edytowane przez tomek-GL ; 25-06-2010 o 15:54

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomek-GL Zobacz posta
    Nie no taka wersja mi nie podchodzi totalnie
    No mnie też nie Próbowałem na szybko coś Ci tutaj wykombinować i pokazać w którą stronę bym poszedł, ale plik za mały i wychodzi kompletna kicha z tego... Zauważyłem jednak przy tej okazji, że bankowo balans bieli uciekł Ci w dalekie okolice niebieskiego (wszystkie chmury są niebieskie), a niebo po lewej stronie całymi połaciami brzydko przechodzi w cyjan... Chyba trzeba tam będzie wrócić przy innym, łagodniejszym świetle. Bo miejscówa ma potencjał.
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Zbanowany
    Miasto
    Dolnyśląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fremen Zobacz posta
    Zauważyłem jednak przy tej okazji, że bankowo balans bieli uciekł Ci w dalekie okolice niebieskiego (wszystkie chmury są niebieskie), a niebo po lewej stronie całymi połaciami brzydko przechodzi w cyjan... Chyba trzeba tam będzie wrócić przy innym, łagodniejszym świetle. Bo miejscówa ma potencjał.
    Bo obrabiałem JPEG
    Co nie zmienia faktu, że światło było bardzo ostre co mnie zdziwiło bo byłem tam w okolicach godziny 19-20
    W to miejsce na pewno wrócę ale jeszcze nie wiem kiedy...

Domyślnie

Prawie robi wielką różnicę
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Zbanowany
    Miasto
    Dolnyśląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pablo 77 Zobacz posta
    Prawie robi wielką różnicę
    Masz racje, ta w Windowsie jest nie do zniesienia. Nie to co moje dzieło

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomek-GL Zobacz posta
    Masz racje, ta w Windowsie jest nie do zniesienia. Nie to co moje dzieło
    Wypada się podpisać
    Firmowa wersja pulpitu jest do bani
    Ja tam mam wiele swoich pulpitów Windowsa i mi osobiście wystarczy
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Uprawnienia umieszczania postów