Enjoy !
1.
Szukaj
Enjoy !
1.
Ostatnio edytowane przez tomek-GL ; 25-06-2010 o 13:06 Powód: niedociągniecia poprawione ;)
Trochę przesadziłeś z kontrastem, a poza tym straszna ciemnica na dole... Moim zdaniem byłoby znacznie lepiej, gdyby niebo jasnością zamieniło się z podłogąCo do kompozycji natomiast, można było z trochę bliższej i niższej perspektywy próbować ugryźć ten temat.
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
Wiedziałem, że dół się nie spodoba
Niestety jaśniejsza i mniej kontrastowa podłoga jakoś mnie gryzie w oczy zwłaszcza, że choć to najgłupsze usprawiedliwienie - tak tam byłoI przyznam, że światło było jeszcze mocniejsze
![]()
No mnie też niePróbowałem na szybko coś Ci tutaj wykombinować i pokazać w którą stronę bym poszedł, ale plik za mały i wychodzi kompletna kicha z tego... Zauważyłem jednak przy tej okazji, że bankowo balans bieli uciekł Ci w dalekie okolice niebieskiego (wszystkie chmury są niebieskie), a niebo po lewej stronie całymi połaciami brzydko przechodzi w cyjan... Chyba trzeba tam będzie wrócić przy innym, łagodniejszym świetle. Bo miejscówa ma potencjał.
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
Prawie robi wielką różnicę![]()
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Skontaktuj się z nami