Chcę wyznać, że błądziłem. Błądziłem po ciemnościach cyfrowego świata.
Nie widziałem, organoleptycznie nie doświadczyłem prawdziwej jakości.
Aż do wczoraj....
Miałem w rękach Nikona F90x....
Szukaj
Chcę wyznać, że błądziłem. Błądziłem po ciemnościach cyfrowego świata.
Nie widziałem, organoleptycznie nie doświadczyłem prawdziwej jakości.
Aż do wczoraj....
Miałem w rękach Nikona F90x....
X-E2 Fujinon [35 1,4 , 60 2,4]
flickr
Spoko, każdy sie kiedyś nawraca
Ważne że błąd swój zrozumiałeś![]()
W rekach możesz mieć cokolwiek. Pochwal się zdjęciami...Miałem w rękach Nikona F90x....
Chwyć f5 kolego, wtedy nastąpi objawienie![]()
FX był i się zmył...
X-E2 Fujinon [35 1,4 , 60 2,4]
flickr
Ja w zasadzie trochę niechcący nabyłem f80, i w sumie jak skończę rolkę to planowałem odsprzedać ale widzę, że może się to potoczyć inaczej..
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
no to jest atut niezaprzeczalny - wizjery w tych sprzętach są jak przysłowiowe już stepy akermańskie
no ale nie tylko - to co mnie w obecnych dxxx drażni to mała pancerność wykonania i badziewność w kontakcie no i 1 detal, który mnie absolutnioe do szału doprowadza - brak żaluzji w wizjerze
w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...
Jasny wizjer to jest w FM2, tam już się trzeba rozglądać, podobno jaśniejszą matówkę w małym obrazku tylko Canon A1 ma. F100 wizjer ma OK, ale szału nie ma
. Owszem posiadacz D3 czy D700 może czuć się nieco zagubiony wobec faktu, że już 10 lat temu wstawiano tak fajne wizjery, a do kompletnego oszołomienia może go doprowadzić sytuacja gdy spojrzy przez jeszcze starsze wizjery korpusów manualnych.
![]()
Ostatnio edytowane przez zdyboo ; 23-06-2010 o 11:14
Skontaktuj się z nami