Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Kupno rzeczy w Anglii

Witam.
    Chciałbym zapytać, czy może ktoś z was ma doświadczenie w kupowaniu przedmiotów w UK i wysyłaniu ich do Polski?
    Chcę zamówić dość dużą i drogą rzecz ( paczka metr długości i około 2k zł) i ciekaw jestem, na jakiej zasadzie się to odbywa. Czytałem już, że nie ma żadnych opłat (cło, VAT). Sklep korzysta z usług kuriera Parcel, może ktoś z was ma z nimi jakieś doświadczenia? Jak wygląd sprawa bezpieczeństwa paczki i termin jej dostarczenia?
    Druga, ważniejsza sprawa: jak mogę wpłacić pieniądze na konto paypal? Nie mam tam konta, mam tylko konto w banku (KBS).
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Musisz założyć sobie konto na PayPalu i powiązać je z kontem bankowym. Płatności dokonujesz przez PayPal a oni obciążą Twój rachunek.

Jak się sprężysz to KLIK.
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta

Jak się sprężysz to KLIK.
    tylko zwroc uwage na date

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jackrabbit Zobacz posta
    tylko zwroc uwage na date
    Nie rozumiem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pumexior Zobacz posta
    Nie rozumiem
    Boryszuk jedzie samochodem do Polski i jak sie sprezysz to Ci to moze przywiezc...
    tylko musicie sie sami dogadac co to ma byc itp itd...

Domyślnie

Nie nie, nie o to chodzi Kolega jackrabbit ostatnio przysłał mi wiadomość, w której pytał czy dojechałem do Gdańska cały i zdrowy i czemu nie odbieram paczki dla niego (w dużym skrócie). Ja tylko nerwowo zerknąłem w kalendarz czy może nie przegapiłem kilku tygodni.

Z autorem dogadujemy szczegóły na PW
    Pursue happiness with diligence

Uprawnienia umieszczania postów