Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie Jadę samochodem z Anglii do Polski - lipiec

Cześć!

Jak w tytule wątku, wybieram się na tournee po Europie w lipcu. Taki sam Temat założyłem na podforum grupy wyspiarskiej ale mam świadomość, że nie każdy tam zagląda

Pamiętam, że jakiś czas temu któryś z moderatorów poszukiwał transportu czegoś z Wysp do Polski, nie wiem jednak czy to dalej aktualne (a ten cholerny Niemiec znowu mi schował kartkę gdzie miałem zapisane o kogo chodzi).

Takwięc (Krzysiu, nie bij ), podsumowując- jeśli ktoś ma coś do przewiezienia z UK do Polski to polecam swoje usługi (pod warunkiem, że zmieści mi się do hatchbacka).

jadę w środę, 07.07, w Zielonej Górze planuję być w czwartek wczesnym popołudniem.

Urlop mam do 18.07 więc pewnie gdzieś 16tego będę wyjeżdżał z Gdańska w kierunku Dunkierki.
    Ostatnio edytowane przez Boryszuk ; 28-05-2010 o 22:42
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    Pamiętam, że jakiś czas temu któryś z moderatorów poszukiwał transportu czegoś z Wysp do Polski, nie wiem jednak czy to dalej aktualne (a ten cholerny Niemiec znowu mi schował kartkę gdzie miałem zapisane o kogo chodzi).
    Piotruś (fIlek) chciał wlec jakiś monitor albo co.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

O ja to Cię na pewno wykorzystam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KaleidoStar Zobacz posta
    O ja to Cię na pewno wykorzystam
    Taka mam nadzieje

Domyślnie

jadę w środę, 07.07, w Zielonej Górze planuję być w czwartek wczesnym popołudniem.

Zapomniales dopisac: "i bede tam przez tydzien"

Domyślnie

Nie wytrzymasz ze mną tak długo

Plan jest taki, że, tak jak napisałem, w czwartek jestem w ZG, w piątek późnym wieczorem lub wręcz w nocy ruszam do Chełma. Tam zostaję do poniedziałkowego poranka po czym wyruszam do Gdańska (zapewne przez Warszawę) na kilka dni.

Domyślnie

dobra, to ja bym prosil namiary na pw (jakis telefon i dzielnica w ktorej bedziesz w Gdansku) i moj ojciec by Ci podrzucil jedna torbe jak bedziesz

Domyślnie

Nie wytrzymasz ze mną tak długo

Plan jest taki, że, tak jak napisałem, w czwartek jestem w ZG, w piątek późnym wieczorem lub wręcz w nocy ruszam do Chełma. Tam zostaję do poniedziałkowego poranka po czym wyruszam do Gdańska (zapewne przez Warszawę) na kilka dni.
    Zgarnij Martę Baranowską dla mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KaleidoStar Zobacz posta
    Zgarnij Martę Baranowską dla mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    A to nie wiem czy dojedziemy

Domyślnie

nie wiem kto to jest Marta Baranowska ale jak fajna to dla mnie tez mozesz zgarnac

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów