Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Wątek: Groza

Zbanowany
    Miasto
    Dolnyśląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Nie groza tylko ...zgroza...
    "Ahtystyczna" wizja która została okraszona kolejny "ahtystycznym" tłumaczeniem mary jaką wpkx ujrzał przy fotografowaniu tego miejsca.
    Chyba nie powiesz, że spodziewałeś się czegoś lepszego ?
    W przypadku autora są GNIOTY i gniociki.
    Na te drugie da się czasem popatrzeć aczkolwiek tych pierwszych jest przewaga.

Bez obrazy ale kolega wpkx powinien przede wszystkim przestać odwiedzać dilera i udać się do lekarza specjalisty.

EDIT

uprzedzam pytania - nie widziałem zdjęcia. Wystarczyły mi komentarze i zacytowane przez Borregarda tłumaczenie autora by ocenić i zdiagnozować problem.
    Ostatnio edytowane przez tomek-GL ; 16-06-2010 o 22:37

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Taki obrazek też trzeba umieć zrobić. Znów podoba mi się długi merc.
    Wiesz, że napisałeś do mnie ludzkim głosem?
    Umieć - oczywiście. Nigdzie nie stwierdziłem, że jest dobrze. Na pewno jest pokonwersyjny banding na niebie i lekkie halo na styku drzew z niebem. Ale kogo to obchodzi?
    Merca zostawmy w stodole, jest jak zwykle potwornie brudny
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomek-GL Zobacz posta
    Bez obrazy ale kolega wpkx powinien przede wszystkim przestać odwiedzać dilera i udać się do lekarza specjalisty.

EDIT

uprzedzam pytania - nie widziałem zdjęcia. Wystarczyły mi komentarze i zacytowane przez Borregarda tłumaczenie autora by ocenić i zdiagnozować problem.
    Osoba patrząca na świat przez pryzmat własnych doznań, na różne sposoby walcząca z rozdwojeniem jaźni. I przez to wciąż rozbrajająca.
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Wiesz, że napisałeś do mnie ludzkim głosem?
    Umieć - oczywiście. Nigdzie nie stwierdziłem, że jest dobrze. Na pewno jest pokonwersyjny banding na niebie i lekkie halo na styku drzew z niebem. Ale kogo to obchodzi?
    Merca zostawmy w stodole, jest jak zwykle potwornie brudny
    A żebyś się nie zdziwił....
    Ale czy ktoś powiedział,że będzie lekko,łatwo i przyjemnie...? Chociaż to ostatnie należy się każdemu jak psu zupa....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    że będzie lekko,łatwo i przyjemnie...?
    A gdyby tak było, to czy nie szlibyśmy, znudzeni, wcześniej spać?
    Choć niektórym to by dobrze zrobiło...
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    A gdyby tak było, to czy nie szlibyśmy, znudzeni, wcześniej spać?
    Choć niektórym to by dobrze zrobiło...
    Nie idę jeszcze....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

"Ahtystyczna" wizja która została okraszona kolejny "ahtystycznym" tłumaczeniem mary jaką wpkx ujrzał przy fotografowaniu tego miejsca.
    Chyba nie powiesz, że spodziewałeś się czegoś lepszego ?
    W przypadku autora są GNIOTY i gniociki.
    Na te drugie da się czasem popatrzeć aczkolwiek tych pierwszych jest przewaga.

EDIT

O ile pamiętam to miałeś "ignorować" wpkx'a.
    Analizując twe słowa można zaryzykować stwierdzenie,iż padasz ofiarą własnej"projekcji emocji"czyli pojęcia z zakresy psychologii,które mówi iż jest to jeden z mechanizmów obronnych,który chroni nasze ego przed zagrażającymi informacjami,przed konfliktem wewnętrznym-redukuje poziom lęku,frustracji i poczucia winy,pomagając tym samy utrzymać wysoką samoocenę.Polega ona na nieświadomym obciążaniu innych własnymi uczuciami,cechami,pragnieniami,które z jakichś wzgledów są nieodpowiednie,co przekładając na konkretną sytuację,prawdopodobnie mówi iż świadomy podświadomie(czyli ukrywasz to przed samym sobą wmawiając sobie żę masz to coś,talent i niebanalne spojrzenie na świat), swoich miernych dokonań,próbujesz wyrzucić(wyprojektować je)na zewnętrznym obiekcie i na nim łatwiej je zanegować,zwalczyć,oszacować,ujrzeć.
    Chłopie popracuj lepiej nad ostrością twoich "prac".Dobranoc.

A zdjęcie słabe niestety,bardzo kadrowo-jednak broniłbym kolorystyki-przeca pochmurno-letnie pózne wieczory to nic ino zieleń i niebieskości.pozdrawiam Wojtku.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pszetak Zobacz posta
    (...)
    Mam przeczucie, że ilość ignorowanych przez w/w będzie rosła, a Ty będziesz następny
    Ja mu już napisałem, że powinien ukryć się sam przed sobą...

A zdjęcie słabe niestety,bardzo kadrowo-jednak broniłbym kolorystyki-przeca pochmurno-letnie pózne wieczory to nic ino zieleń i niebieskości.pozdrawiam Wojtku.
    Letnie, późne i zaj...... burzowe... (Klatka "gradowa" jest z tego samego wieczoru.)
    Ech, Tobie podpaść to... Pozdrawiam, Grześku
    Snoblesse oblige:

Zbanowany
    Miasto
    Dolnyśląsk

Domyślnie

I właśnie to robię - nie ignoruję wątków a jedynie posty.
    Uważam, że na ignorowanie wątków było za wcześnie zwłaszcza, że wśród gniotów były przebłyski - nie mniej jednak im dalej w las tym ciemniej
    Z moim ego wszystko jest w porządku a moje prace jeszcze "bęcków" nie zgarnęły choć też nie okazały się rewelacjami ( na co i tak nie liczyłem )
    Sęk w tym, że ja krytykę przyjąć potrafię i nie szukam wymówek w idiotycznych "wizjach w momencie pstrykania" itp żenujących aktach rozpaczy, wiecznie tłumacząc się tym, że nikt dookoła mnie nie rozumie i w ogóle świat jest be bo się czepia

Więc kto ma problem ?
    Ostatnio edytowane przez tomek-GL ; 17-06-2010 o 00:05

Domyślnie

I właśnie to robię - nie ignoruję wątków a jedynie posty.
    Uważam, że na ignorowanie wątków było za wcześnie zwłaszcza, że wśród gniotów były przebłyski - nie mniej jednak im dalej w las tym ciemniej
    Z moim ego wszystko jest w porządku a moje prace jeszcze "bęcków" nie zgarnęły choć też nie okazały się rewelacjami ( na co i tak nie liczyłem )
    Sęk w tym, że ja krytykę przyjąć potrafię i nie szukam wymówek w idiotycznych "wizjach w momencie pstrykania" itp żenujących aktach rozpaczy, wiecznie tłumacząc się tym, że nikt dookoła mnie nie rozumie i w ogóle świat jest be bo się czepia

Więc kto ma problem ?
    Chyba go dodam do listy przyjaciół...
    Snoblesse oblige:

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów