Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: Groza

Domyślnie

A mi sie podoba, w tym zdjeciu jest "COS"
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastian Kraus Zobacz posta
    A mi sie podoba, w tym zdjeciu jest "COS"
    Odważny jesteś. Dziękuję
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Ale co tu ma odwaga? Podoba mi sie to zdjecie i tyle. Ktos moze sie zgodzic a ktos nie. Mi sie podoba, nawet napisze Ci co mi sie podoba: KOLORY i chmura wylaniajaca sie zza lasu. I do tego ty jako obserwator ktory sie czai za krzakiem po lewej stronie.

Wiem, ze zostane zjedzony pewnie ale ta praca mi sie podoba w odroznieniu do tej z niewystemplowanymi slupami.
    Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 17-06-2010 o 14:43 Powód: ort. "niewysteplowanymi"
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomek-GL Zobacz posta
    ... wiecznie tłumacząc się tym, że nikt dookoła mnie nie rozumie i w ogóle świat jest be bo się czepia ...
    To ja bym poprosił jakieś cytaty,przykłady jeżeli można,bo takowe słowa jakoś umknęły mojej uwadze.Z góry dziekuję.

Domyślnie

Po ostatnim nawiedzeniu Forum przez "Miszcza Rozporkowych Manipulacji", Mr.Ziggi'ego, z całą odpowiedzialnością zmianiam rekomendację prezentowanego przez Wojtka dzieła z "gniot" na "cienki".....
    Wojtek ,módl się o następnego "meteora".....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Po ostatnim nawiedzeniu Forum przez "Miszcza Rozporkowych Manipulacji", Mr.Ziggi'ego, z całą odpowiedzialnością zmianiam rekomendację prezentowanego przez Wojtka dzieła z "gniot" na "cienki".....
    Wojtek ,módl się o następnego "meteora".....
    Hmmm...
    Andrzeju, jeśli wg Ciebie miałbym być jakimkolwiek kontrapunktem dla w/w, to zdecydowanie protestuję przeciwko Twojej zmianie rekomendacji. Moje gnioty niech sobie pozostaną gniotami... abyś mógł je, Panie Kochany, dalej ścigać z urzędu...
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Hmmm...
    Andrzeju, jeśli wg Ciebie miałbym być jakimkolwiek kontrapunktem dla w/w, to zdecydowanie protestuję przeciwko Twojej zmianie rekomendacji. Moje gnioty niech sobie pozostaną gniotami... abyś mógł je, Panie Kochany, dalej ścigać z urzędu...
    Nie patrz z tej strony....miałem dobre intencje i szczere ...jak zwykle ,zresztą...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Pisałem to już kilka razy (nie chce mi się liczyć ) i napiszę jeszcze raz:

masz inne spojrzenie i jak nauczysz się lub po prostu dostaniesz olśnienia jak je pokazywać, a by było w pełni czytelne - to staniesz się wielki.

Żonglujesz sobie GO i niestety taka fotografia wymaga myślenia od widza, a nie wszyscy po pierwsze potrafią , po drugie nie wszystkim się chce , po trzecie nie każdy musi.

Stąd musisz się przyzwyczaić do skrajnych opini.

Mnie Twój sposób fotografii intryguje i zmusza do zastanowienia.

Tak jak to zdjęcie, w którym dojrzałem to co Sebastian. Jest pewna tajemniczość tego zdjęcia, ja ją czuję i takie kadrowanie + GO stawia mnie jako obserwatora za tą gałęzią po lewej.

Czy jest to świetna fotografia? Tego nie napisałem. Ale absolutnie nie nazwałbym tego gniotem.
    Prędzej tym obraźliwym słowem nazwałbym kolejny super ostry stąd aż po horyzont obrazek przy zachodzie lub wschodzie jakich wszędzie pełno.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Pisałem to już kilka razy (nie chce mi się liczyć ) i napiszę jeszcze raz:

masz inne spojrzenie i jak nauczysz się lub po prostu dostaniesz olśnienia jak je pokazywać, a by było w pełni czytelne - to staniesz się wielki.

Żonglujesz sobie GO i niestety taka fotografia wymaga myślenia od widza, a nie wszyscy po pierwsze potrafią , po drugie nie wszystkim się chce , po trzecie nie każdy musi.

Stąd musisz się przyzwyczaić do skrajnych opini.

Mnie Twój sposób fotografii intryguje i zmusza do zastanowienia.

Tak jak to zdjęcie, w którym dojrzałem to co Sebastian. Jest pewna tajemniczość tego zdjęcia, ja ją czuję i takie kadrowanie + GO stawia mnie jako obserwatora za tą gałęzią po lewej.

Czy jest to świetna fotografia? Tego nie napisałem. Ale absolutnie nie nazwałbym tego gniotem.
    Prędzej tym obraźliwym słowem nazwałbym kolejny super ostry stąd aż po horyzont obrazek przy zachodzie lub wschodzie jakich wszędzie pełno.
    Po raz kolejny (nie chce mi się liczyć ) podładowałeś mi baterie.
    Dla niektórych będzie to oczywiście równoznaczne z karmieniem trolla...
    Do skrajnych opinii zdążyłem się już przyzwyczaić... i to kształci, a nuda zabija. Ale przynajmniej staram się nikogo nie obrażać
    Dziękuję
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Uprzejmie wyjaśniam, że zobaczyłem w tym białym gębę ze ślepiami i wydała mi się groźna....
    O Sauron!
    d300s t1750vc 35/1.8 70-300vr sb900 o55xprob wężyk

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów