Close

Strona 770 z 1948 PierwszyPierwszy ... 27067072076076876977077177278082087012701770 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 7 691 do 7 700 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Ała.
    brak zdecydowania
    Prawdziwi faceci nie jedzą miodu. Oni żują pszczoły.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Ała.
    Nooo...
    d'SLR; Takumar 1,8/55; Zeiss 3,5/135
    sadpunk44.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez di_ Zobacz posta
    coś w tym samym stylu:

Ale i tak kobiety są kochane! :*

Polecam koncerty

Domyślnie

Przeanalizowałam te dowody na to, że faceci są bardziej szczęśliwi niż kobiety.. i za cholerę nie rozumiem. Przecież z tego zestawienia wynika jasno, że kobiety są o wiele szczęśliwsze O_o
    No bo tak..szczęśliwe są ze swoimi imionami, nie muszą wymyślać przezwisk
    Placą tyle, ile trzeba, dzięki czemu mogą wydać więcej na te..niby.. niepotrzebne przedmioty z dalszego punktu..
    Mają tyle fajnych rzeczy w łazience! Przecież to jest cudowne!
    A że mają ostatnie słowo? No to Was chyba, panowie, gryzie, czyli.. kto jest szczęśliwszy?
    I to takie przyjemnoe, móc się wystroić.. jest tyle okazji, hura!
    Co do punktu o spaniu/wstawaniu... ciężko mi się ustosunkować, i nie chodzi o psucie się w nocy, po prostu zawsze jestem nieszczęśliwa, gdy muszę wstać. A to, jak wtedy wyglądam, mam w nosie...
    Potomstwo..cóż. Podobno dzieci dają szczęście, więc to chyba też na plus dla kobiety. Ale się nie wypowiem, bo dla mnie to jeszcze abstrakcja i jakoś tak.. umiarkowanie mnie ta wizja pociąga :P

Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KaleidoStar Zobacz posta
    Przecież z tego zestawienia wynika jasno, że kobiety są o wiele szczęśliwsze O_o
    z tym bym polemizował
    No bo tak..szczęśliwe są ze swoimi imionami, nie muszą wymyślać przezwisk
    ale jak powiesz, że byłaś wczoraj z Kasią w kinie, to musisz jeszcze uszczegółowić, z którą. Z pracy, szkoły, podwórka. A jak ja powiem, że byłem w kinie z Łysym, to wszyscy znajomi wiedzą, o kogo chodzi
    Mają tyle fajnych rzeczy w łazience! Przecież to jest cudowne!
    pod warunkiem, że ogarniają to swoje królestwo. I do szczęścia potrzebują aż tyle tego wszystkiego.
    I to takie przyjemnoe, móc się wystroić.. jest tyle okazji, hura!
    a jakie to przyjemne wystroić się i nie mieć dylematu :przecież ja nie co mam na siebie włożyć?
    Co do punktu o spaniu/wstawaniu... ciężko mi się ustosunkować, i nie chodzi o psucie się w nocy, po prostu zawsze jestem nieszczęśliwa, gdy muszę wstać. A to, jak wtedy wyglądam, mam w nosie...
    i wyjdziesz na dwór taka sote? Prosto z łóżka?

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KaleidoStar Zobacz posta
    A że mają ostatnie słowo? No to Was chyba, panowie, gryzie, czyli.. kto jest szczęśliwszy?
    Wszyskto biorę, wszystko akceptuję, nawet to że nie mam prawa do własnej półki w łazience bo wszystko już jest zajęte, ale nie biorę jednego - tych ciągłych dramatów i huśtawek emocji. Czy Wy kobiety nie możecie zrozumieć że o ile dla Was dramaty i emocje są naturalne i potrzebujecie tego jak ryba wody, to dla nas to jest gwóźdź do trumny, że nas to zabija, i przez to my żyjemy krócej?
    Mój syn powiedział że jeśli mierzymy dramaturgię kobiety w jednostkach, to jeśli mamy jedną kobietę z jedną jednostką i drugą kobietę z drugą jednostką, to jeśli weźmiemy te dwie kobiety razem, to suma ich dramaturgii to nie jest dwa (=1+1), ale milion? Że arytmetyka tutaj nie jest liniowa, ale wykładnicza? Że dwie kobiety z dramaturgią to jest superwulkan? I na dodatek jeśli w środek tego wsadzisz faceta, to facet ginie natychmiast. Facet ginie zresztą już przy jednej jednostce dramaturgii, nie mówiąc o więcej.
    Powinno coś się wymyśleć. Jakaś metoda aby kobieta mogła mieć tą swoją zdrową porcję dramaturgii, ale żeby i facet miał szansę to przeżyć. Jakieś pokoje z kukłą faceta, że kobieta na tej kukle faceta, na tej atrapie, by się wydramatyzowała, a w tym czasie ten prawdziwy facet by sobie mogł pójść na ryby albo na plener fotograficzny, a wrócił dopiero jak kobieta już jest spokojna, piękna i ponętna. A rozwaloną w strzępy kukłę można wyrzucić i kupić nową.
    Chyba opatentuje ten wynalazek...

Domyślnie

a ja półkę w łazience mam trzymam na niej : zapas maszynek jednorazowych, wodę po goleniu, dezodorant, patyczki do uszu... hmmm miałem ładny zapach ale mi się skończył, ale mam urodziny niedługo to dostanę (w sumie mi niepotrzebny, mogę się skropić łyskaczem...)
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

Padłem ze śmiechu.
    Odcinek spadkobierców z Andrzejem Poniedzielskim!
    Genialne!

klik
    Ostatnio edytowane przez mypod ; 16-06-2010 o 21:25

c-man
    Gość

Strona 770 z 1948 PierwszyPierwszy ... 27067072076076876977077177278082087012701770 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów