Ten świat jest chory ? Czy to ja jestem inny i dlatego go nie rozumiem ? Zajączkowa fobia ehh ...
Szukaj
Ten świat jest chory ? Czy to ja jestem inny i dlatego go nie rozumiem ? Zajączkowa fobia ehh ...
@mypod - świetne.
Dać mu klocki![]()
mypod, ale dałeś linka. Spadkobiercy są świetni, ale ten odcinek z Poniedzielskim zwala z nóg, nawet Górski był tak zszokowany, że mało co się odzywał![]()
Stoją rodzice nad nowo narodzonym dzieckiem. Dziecko jak to dziecko drze się dosyć mocno.
Ona : Jak damy jej na imię?
On: Może Wuwuzela?
Pozdrawiam
Tego nie znalemhttp://www.tvp.pl/rozrywka/programy-...a-zona/1857003
było ???
No i numer 1 z ostatniego pleneru foto. Kabaret Limo. Jak dla mnie rewelacja![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 17-06-2010 o 13:25
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Jacku a te widziałeś?
![]()
Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120
Tak. Jednak Janko mi się podoba najbardziej![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Skontaktuj się z nami