Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Domyślnie

Greg77 musisz mieć chyba jakieś przykre wspomnienia z tym związane. Nie wiem co sugerujesz pisząc o akcji TOPRu ale wypraszam sobie jakiekolwiek insynuacje co do mojej osoby. Myślę, że jestem bardziej niż zwykły turysta świadomy niebezpieczeństw w górach ponieważ bywam w nich dość często. Nie mniej mogłem źle zrozumieć Twoją wypowiedź.
    A jak będziesz w Polsce - daj znać - może uda się zgadać na plenerek, jeśli nie pogardzisz moim towarzystwem. Pyrlandię znam lepiej niż możesz przypuszczać, ponieważ pracowałem w Poznaniu 4 lata a teraz jestem już stary i dziwaczeję, tej Jak trzeba będzie - po raz kolejny skoczymy do 5 stawów.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sławomirowski Zobacz posta
    Greg77 musisz mieć chyba jakieś przykre wspomnienia z tym związane. Nie wiem co sugerujesz pisząc o akcji TOPRu ale wypraszam sobie jakiekolwiek insynuacje co do mojej osoby. Myślę, że jestem bardziej niż zwykły turysta świadomy niebezpieczeństw w górach ponieważ bywam w nich dość często. Nie mniej mogłem źle zrozumieć Twoją wypowiedź.
    A jak będziesz w Polsce - daj znać - może uda się zgadać na plenerek, jeśli nie pogardzisz moim towarzystwem. Pyrlandię znam lepiej niż możesz przypuszczać, ponieważ pracowałem w Poznaniu 4 lata a teraz jestem już stary i dziwaczeję, tej Jak trzeba będzie - po raz kolejny skoczymy do 5 stawów.
    Nie mowie NIE.........w drugiej polowie wrzesnia bede w Zakopcu to chetnie sie wybiore na piatke z bardziej doswiadczonym przewodnikiem.....nie bylem w Tatrach 9 lat.......a co do akcji TOPRu to szanuje ich za to co robia i nie lubie kusic losu w tych gorach a widywalem roznych dziwolagow nawet z flaszka na koziej przeleczy......stad moje uprzedzenia

Domyślnie

Greg77 no to Kolego niesamowity zbieg okoliczności - we wrześniu walimy na kilkudniowy plener z noclegiem właśnie w D5SP. Właśnie w niedzielę byliśmy po to, żeby rezerwację potwierdzić. Problem może być jedynie z terminem - nasza rezerwacja - 17-20 września...

Domyślnie

Greg77 no to Kolego niesamowity zbieg okoliczności - we wrześniu walimy na kilkudniowy plener z noclegiem właśnie w D5SP. Właśnie w niedzielę byliśmy po to, żeby rezerwację potwierdzić. Problem może być jedynie z terminem - nasza rezerwacja - 17-20 września...
    Bardzo mozliwe ze w tym terminie bede w Zakopcu.....odezwe sie jeszcze co by potwierdzic

Domyślnie

Greg77 jeśli będziesz zdecydowany - daj znać czy zmienić pokój na większy - mamy w tej chwili komplet. Ewentualnie znajdziemy jakieś inne wyjście.

Domyślnie

Greg77 jeśli będziesz zdecydowany - daj znać czy zmienić pokój na większy - mamy w tej chwili komplet. Ewentualnie znajdziemy jakieś inne wyjście.
    Nie spoko ja bede cos mial w Zakopcu.....jakis tam znajomych mam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Nie spoko ja bede cos mial w Zakopcu.....jakis tam znajomych mam
    Więc nie będzie problemu, żebyś wpadł na letni wschód słońca nad ranem nad Zadnim Stawem (co mi się marzy) na przykład - ot tak na 3-4 -tą rano Ze schroniska wystarczy wyjść o 1:30...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów