Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie No a klasyka ?...

No a klasyka strzelecka znad Morskiego Oka ? Jak mogłem zapomnieć Tylko jedno - słodziutkie, nasycone, oklepane ale dla mnie - jakże urokliwe.

Domyślnie

No a klasyka strzelecka znad Morskiego Oka ?
    Eee tam ! A gdzie schronisko ? A ludki ? To nie taka znowu klasyka !

Ładne ujęcie - jak na ten obiekt.

Pzdr.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

A Ty już wiesz Sławku, że te Twoje góry to mi się zawsze podobają

Domyślnie

We wrzesniu planuje tam byc! Przywioze troche swoich gniotow

Domyślnie

Ho ho ! Jacku miło Cię widzieć ! Odległość co prawda spora nas dzieli, ale może kiedyś powieje lepszy wiatr i spotkamy się na plenerku w górach - zapewniam, że odpowiednio schłodzony browar nigdzie tak nie smakuje jak między turniami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sławomirowski Zobacz posta
    Ho ho ! Jacku miło Cię widzieć ! Odległość co prawda spora nas dzieli, ale może kiedyś powieje lepszy wiatr i spotkamy się na plenerku w górach - zapewniam, że odpowiednio schłodzony browar nigdzie tak nie smakuje jak między turniami
    Sławku browarek jak najbardziej, ale w czasie ostatniego pobytu w górach pamiętam, że od pewnej wysokości bardzo mi smakowało grzane wino

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekz40 Zobacz posta
    Sławku browarek jak najbardziej, ale w czasie ostatniego pobytu w górach pamiętam, że od pewnej wysokości bardzo mi smakowało grzane wino
    Musiałeś być zimą

krzysztofz24 do Czarnego Stawu nie dotarliśmy - było już późnawo.Poza tym zawsze w zupełnie luźnej atmosferze wędrujemy sobie jednym tempem. Wiadomo jak jest - jeden tu zobaczy kwiatek, drugi jakiś potok i zaczyna się rozkładanie sprzętu, focenie - to ma być przyjemność.

Greg77 to dobrze, że potrafisz odpowiadać za siebie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sławomirowski Zobacz posta
    Greg77 to dobrze, że potrafisz odpowiadać za siebie
    Patrzac na twoje zdjecia widze ze kochasz Tatry i nie dziwie sie bo sam je uwielbiam........jednak nienawidze ludzi pijacych na szlaku.......moze jeszcze jakas akcja Topru zeby ratowac wcietego turyste.....
    Tatry sa zbyt niebezpieczne zeby sobie odpuszczac......co innego spacerek nad Morskie Oko czy nad Czarny Staw wtedy przyznam ze piwko pod schorniskiem jest wyjatkowe.
    Choc najbardziej uwielbiam nasza dolinke pieciu stawow......

Domyślnie

jest urokliwie jak napisales...a pofatygowales sie to 1 godz z haczykiem w gore, do Czarnego Stawu, jak tak to zapodawaj.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

A mi chlopaki od pewnej wysokosci odchodzi ochota na specyfiki a przychodzi wieksza odpowiedzialnosc

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów