Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: dwie siostry

Domyślnie

Rozumiem, że jeżeli 1.4 to po to żeby wykorzystać to 1.4, a wtedy z krajobrazem w tle za portretowanymi może być słabo :P
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

st
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez UBoot Zobacz posta
    (...) a ogniskowa 35 zbyt szeroka ...
    Dla DX? Te twoje "oczywiste 1.4" w plenerze możesz nie mieć okazji wykorzystać chcąc pokazać coś więcej niż twarz. No i te siostrzenice nie przyjechały na całe wakacje, bo program toś ułożył...

Zbanowany
    Miasto
    Północny Atlantyk

Domyślnie

sturnus ! Ja taki program to robię w 1,5 dnia (oczywiście pracując na najwyższych obrotach !!!)

Domyślnie

a stara maksyma fotografa mówi - "zdjęcia się robi w głowie, , a reszta to tylko podążanie w tym kierunku, jeśli brak pomysłu, to NET pomaga, a później to już tylko adaptacja do warunków
    puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności

st
    Gość

Domyślnie

sturnus ! Ja taki program to robię w 1,5 dnia (oczywiście pracując na najwyższych obrotach !!!)
    Taaa.... O ile oderwiesz świstaka od zawijania w papierki by potrzymał ci parasolkę lub blendę....

Pozdrawiam

Domyślnie

Dwie nastolatki,to raczej taka sesja zeby sie pochwalic kolezankom ze wyszly jak modelki.
    Moze obczaj w necie jakies sprawdzone pozy.Tak mysle ze bez roznicy czy w studio czy w plenerze. Mz takie dziewczyny chcialyby sesje jak z magazynu mody...i chyba to jest kierunek w ktorym powinenes kombinowac.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Zbanowany
    Miasto
    Północny Atlantyk

Domyślnie

mogę ja im zrobić

Domyślnie

mogę ja im zrobić

Ps. Uboot - a czy jest sens zawracać swoją podwodną łódkę z "Pólnocnego Atlantyku", żeby zrobić kilka sweetasnych fot dla kilku nastolatek Pamiętaj jeszcze, że kujawy to nie nad morzem leżą, więc ryzykujesz stary, oj ryzykujesz; a na piechotę daleko z takim profesjonalnym sprzętem i glową pełną pomysłów* nie zajdziesz

* - genialnych pomysłów oczywiscie
    Ostatnio edytowane przez TMB ; 06-06-2010 o 10:26

st
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TMB Zobacz posta
    (...) Pamiętaj jeszcze, że kujawy to nie nad morzem leżą, więc ryzykujesz stary, oj ryzykujesz; a na piechotę daleko z takim profesjonalnym sprzętem i glową pełną pomysłów* nie zajdziesz (...)
    A co Kujawy mają do tego? No chyba że Kraków gdzieś tu bliżej przenieśli, a ja nic nie wiem... Powódź przesunęła?
    Czy tez może U-Boot wybiera się do mnie nocą i kolbami w drzwi...?? No powiedzcie!!!

Pozdrawiam

P.S. TMB, tak po cichu... Kraków to małopolska...

Domyślnie

tak po cichu powiem, żem myslał, że Ty jesteś autorem wątku i że Ty prosisz o pomoc dlatego napisałem, ze kujawy..

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów