Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Cienie ...

Domyślnie Cienie ...

Złapany kadr z pewnej wieży , uwagi i porady mile widziane
    1

Pozdrawiam
    Bogdan

Domyślnie

Aż tak źle ?

Domyślnie

imo powinienes popracowac nad obrobka. modelka tez nic specjalnie do zdjecia nie wnosi. ...nuda... nic sie nie dzieje prosze Pana... nic...

Domyślnie

Mi się podoba, fajna kompozycja. Foto jest takie spokojne nie nudne.

Domyślnie

samo zdjecie bardzo podoba mi sie kompozycyjne, jednak nie jestem pewna, czy to dobra kategoria (tu raczej oczekuje sie emocji), bardziej podchodzi mi pod tzw city-scape (polskie tlumaczenie jest znieznosne).
    i w tej kategorii jestem jak najbardziej na tak!
    D300 | Nikkor 17-55/2.8 | N35/2 | T80-200/2.8 | SB-800 | MacBook 13" | iP4 | photoblog

Domyślnie

Kompozycja sie podoba, w niej caly urok zdjecia Obrobka, kontrast zdjecia mi sie nie podoba, zwlaszcza na schodach.

Domyślnie

Wg mnie kapitalne zdjęcia. Widziałem już chyba w 31maja

Domyślnie

Jest takie jakie ma byc
    ..
    www.facebook.com/vaydaimages
    www.vaydaimages.com

Domyślnie

Dziękuje Wszystkim za komentarze i uwagi , niestety obróbkę zdjęć robię na laptopie a matryca jest bardzo słabiutka więc i obrobić coś konkretnie (dobrze) jest ciężko
    Pozdrawiam
    Bogdan

Domyślnie

Bardzo fajne zdjęcie i nie wynika to z TWA jak to ostatnio można widzieć na forum. Fajna kompozycja zdjęcia i zdjęcie moim zdaniem rewelacyjne. Założę się, że na 150% gdyby zrobił to KTOŚ inny to mogły by być same pochwały. Zresztą, zdarzyło mi się być ostatnio na jednej wystawie z Przemkiem Stankiem i oglądając zdjęcia jednego z poważanych fotografów stwierdziliśmy, ze gdyby to rzucił "Ziutek z Pipidowa" na forum to 90% zdjęć byłoby zjechanych, totalnie zresztą nie słusznie... O gustach się nie dyskutuje, moim zdaniem zdjęcie rewelacyjne.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów