Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Cienie ...

Domyślnie

Mnie też się podoba, a te mocne cienie dodają trzeciej przestrzeni temu zdjęcie.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Ależ smakowite zdjęcie bym przegapił! Bogdan -- przyjmij moje gratulacje...

Cytat Zamieszczone przez hackermuz Zobacz posta
    Założę się, że na 150% gdyby zrobił to KTOŚ inny to mogły by być same pochwały. Zresztą, zdarzyło mi się być ostatnio na jednej wystawie z Przemkiem Stankiem i oglądając zdjęcia jednego z poważanych fotografów stwierdziliśmy, ze gdyby to rzucił "Ziutek z Pipidowa" na forum to 90% zdjęć byłoby zjechanych, totalnie zresztą nie słusznie...
    Stara prawda. Masz nazwisko -- jesteś zaje.isty. W każdym innym wypadku -- no cóż...
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hackermuz Zobacz posta
    Bardzo fajne zdjęcie i nie wynika to z TWA jak to ostatnio można widzieć na forum. Fajna kompozycja zdjęcia i zdjęcie moim zdaniem rewelacyjne. Założę się, że na 150% gdyby zrobił to KTOŚ inny to mogły by być same pochwały. Zresztą, zdarzyło mi się być ostatnio na jednej wystawie z Przemkiem Stankiem i oglądając zdjęcia jednego z poważanych fotografów stwierdziliśmy, ze gdyby to rzucił "Ziutek z Pipidowa" na forum to 90% zdjęć byłoby zjechanych, totalnie zresztą nie słusznie... O gustach się nie dyskutuje, moim zdaniem zdjęcie rewelacyjne.
    Ja również potwierdzam.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów