Złapany kadr z pewnej wieży , uwagi i porady mile widziane
1
Pozdrawiam
Bogdan
Szukaj
Złapany kadr z pewnej wieży , uwagi i porady mile widziane
1
Pozdrawiam
Bogdan
NIKON
MÓJ FOTOBLOG
Aż tak źle ?![]()
NIKON
MÓJ FOTOBLOG
imo powinienes popracowac nad obrobka. modelka tez nic specjalnie do zdjecia nie wnosi. ...nuda... nic sie nie dzieje prosze Pana... nic...![]()
Mi się podoba, fajna kompozycja. Foto jest takie spokojne nie nudne.
samo zdjecie bardzo podoba mi sie kompozycyjne, jednak nie jestem pewna, czy to dobra kategoria (tu raczej oczekuje sie emocji), bardziej podchodzi mi pod tzw city-scape (polskie tlumaczenie jest znieznosne).
i w tej kategorii jestem jak najbardziej na tak!
D300 | Nikkor 17-55/2.8 | N35/2 | T80-200/2.8 | SB-800 | MacBook 13" | iP4 | photoblog
Kompozycja sie podoba, w niej caly urok zdjeciaObrobka, kontrast zdjecia mi sie nie podoba, zwlaszcza na schodach.
Wg mnie kapitalne zdjęcia. Widziałem już chyba w 31maja![]()
Jest takie jakie ma byc![]()
..
www.facebook.com/vaydaimages
www.vaydaimages.com
Dziękuje Wszystkim za komentarze i uwagi , niestety obróbkę zdjęć robię na laptopie a matryca jest bardzo słabiutka więc i obrobić coś konkretnie (dobrze) jest ciężko
Pozdrawiam
Bogdan
NIKON
MÓJ FOTOBLOG
Bardzo fajne zdjęcie i nie wynika to z TWA jak to ostatnio można widzieć na forum. Fajna kompozycja zdjęcia i zdjęcie moim zdaniem rewelacyjne. Założę się, że na 150% gdyby zrobił to KTOŚ inny to mogły by być same pochwały. Zresztą, zdarzyło mi się być ostatnio na jednej wystawie z Przemkiem Stankiem i oglądając zdjęcia jednego z poważanych fotografów stwierdziliśmy, ze gdyby to rzucił "Ziutek z Pipidowa" na forum to 90% zdjęć byłoby zjechanych, totalnie zresztą nie słusznie... O gustach się nie dyskutuje, moim zdaniem zdjęcie rewelacyjne.
Skontaktuj się z nami