Szukaj
Domki po prawej stronieJednak testy planuję zrobić we Wrocławiu w jakieś niedzielne popołudnie (zależy mi na frekwencji
).
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 01-06-2010 o 10:13
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Bądź Su800. Popularność tych urządzeń jest malutka. Ja nie mam.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Z tego co napisał ktoś na forum, to SU 800 ma w sobie wbudowany mały flash, przesłonięty filtrem podobnym do SG-3 IR.
Gdyby nie cena tego sterownika, chętnie bym go zakupił do przerobienia na radiówkę. Jedyny jego atut to ergonomia przy sterowaniu CLS'em, choć nie miałem jeszcze w rękach SB 900Jednak gdbyby SU 800 kosztowało w granicach 400-500zł, to chętnie bym go kupił w celu dostosowania do rfCLS
![]()
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 01-06-2010 o 14:28 Powód: orto.
Ale przecudowny Offtop
Chyba napiszę do Jacek_Z PM-kę, żeby przeniósł wątek w odpowiedni dział![]()
24355050508080135105200...
www.jswierad.pl
Temat wątku juz dawno wyjaśniony, więc tak sobie możemy pogadac![]()
Skontaktuj się z nami