Szukaj
Spróbuj plastrami!
Tylko,że to trochę boli![]()
Blog
W Świdnicy jest kilku fryzjerów, którzy oferują strzyżenie nożyczkami. Osobiście nie sprawdzałem, bo mam swoją maszynkę, ale koledzy są zadowoleni.
de czysta's + 10-210
Paweł Karski - fotografia fotoblog
Albo idź do pasażu, tam dostaniesz kawkę, 4 długości nakładek, umyje Ci włosy jakiś pedzio, potem Ci je uliże, ostrzyże krzywo i nierówno, a potem się dowiesz, że to kosztowało 65zł....ja pie$*#!@e NIGDY WIĘCEJ, raz się naciąłem, no na św. Antoniego mieli akurat zamknięte.
Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 30-05-2010 o 15:39 Powód: ort. "kafkę"
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Świetny temat żona goli mnie maszynką więc nie mam takich problemów ale mam akwarium morskie i ostatnio naszła mnie ochota żeby pooglądać nowe korale i ryby w sklepie akwarystycznym niestety musiałem pojechać na pół godziny do Zabrza.
Jestem zdziwiony Twoim problemem. Tu, w Poznaniu, czy idziesz do Pana Kazia między blokami w "średniej" dzielnicy i strzyże Cię za dyszkę myjąc naczynia w umywalce w której potem chce Ci umyć głowę, czy do salonu za 20-30-50zł, to nigdzie nie ma mowy o maszynce... Tylko nożyczki, a maszynka do wygładzania czy podcinania, czy jak to nazwać
A ja mam to szczególne szczęście, że fajny salon mi się otworzył na mojej ulicy, idę zawsze do tej samej fryzjerki, mówię "jak zwykle, tylko krócej, bo lato/dłużej, bo zima" i jest git![]()
Mnie wyręcza coraz bardziej matka natura. Pomagam jej czasami maszynką do golenia. Oszczędzam czas oraz pieniądze i mam problem z głowy. Dosłownie.
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
Skontaktuj się z nami