Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 34

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rafulec Zobacz posta
    (...)

spotkanie z mistrzem kosztuje 18 złoty
    Z mojego doświadczenia to w tej cenie to tylko "dwie długości nakładek"

20zł - "dwie długości nakładek + oczyszczenie twarzy i karku z włosów"

25zł - "trzy długości nakładek + oczyszczenie twarzy i karku z włosów"

Etc.
    Fx

Domyślnie

Spróbuj plastrami!
    Tylko,że to trochę boli
    Blog

Domyślnie

W Świdnicy jest kilku fryzjerów, którzy oferują strzyżenie nożyczkami. Osobiście nie sprawdzałem, bo mam swoją maszynkę , ale koledzy są zadowoleni.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GrzesiekH Zobacz posta
    Z mojego doświadczenia to w tej cenie to tylko "dwie długości nakładek"

20zł - "dwie długości nakładek + oczyszczenie twarzy i karku z włosów"

25zł - "trzy długości nakładek + oczyszczenie twarzy i karku z włosów"

Etc.
    Albo idź do pasażu, tam dostaniesz kawkę, 4 długości nakładek, umyje Ci włosy jakiś pedzio, potem Ci je uliże, ostrzyże krzywo i nierówno, a potem się dowiesz, że to kosztowało 65zł....ja pie$*#!@e NIGDY WIĘCEJ, raz się naciąłem, no na św. Antoniego mieli akurat zamknięte.
    Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 30-05-2010 o 15:39 Powód: ort. "kafkę"
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mrpawcio Zobacz posta
    (...) mam swoją maszynkę (...)
    też mam, ale od pewnego czasu do głowy już nie używam
    dłużej niż ok. 24mm nie obetnę, a wolę dłuższe włosy, i tu właśnie problem z nożyczkami.
    Fx

Domyślnie

Świetny temat żona goli mnie maszynką więc nie mam takich problemów ale mam akwarium morskie i ostatnio naszła mnie ochota żeby pooglądać nowe korale i ryby w sklepie akwarystycznym niestety musiałem pojechać na pół godziny do Zabrza.

Domyślnie

Jestem zdziwiony Twoim problemem. Tu, w Poznaniu, czy idziesz do Pana Kazia między blokami w "średniej" dzielnicy i strzyże Cię za dyszkę myjąc naczynia w umywalce w której potem chce Ci umyć głowę, czy do salonu za 20-30-50zł, to nigdzie nie ma mowy o maszynce... Tylko nożyczki, a maszynka do wygładzania czy podcinania, czy jak to nazwać

A ja mam to szczególne szczęście, że fajny salon mi się otworzył na mojej ulicy, idę zawsze do tej samej fryzjerki, mówię "jak zwykle, tylko krócej, bo lato/dłużej, bo zima" i jest git

Domyślnie

Mnie wyręcza coraz bardziej matka natura. Pomagam jej czasami maszynką do golenia. Oszczędzam czas oraz pieniądze i mam problem z głowy. Dosłownie.
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ozim Zobacz posta
    Świetny temat żona goli mnie maszynką więc nie mam takich problemów ale mam akwarium morskie i ostatnio naszła mnie ochota żeby pooglądać nowe korale i ryby w sklepie akwarystycznym niestety musiałem pojechać na pół godziny do Zabrza.
    Temat może i świetny ale żona mnie nie goli więc robię to częściowo sam i nie mam problemów z akwarium bo podobają mi bardziej pipki niż rybki i jak ostatnio mnie naszła ochota to musiałem jechać na pół dnia do Krakowa.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marian K Zobacz posta
    Temat może i świetny ale żona mnie nie goli więc robię to częściowo sam i nie mam problemów z akwarium bo podobają mi bardziej pipki niż rybki i jak ostatnio mnie naszła ochota to musiałem jechać na pół dnia do Krakowa.
    A w Sączu pipek zabrakło? Teraz rozszyfrowałem: Marian Kozak!
    Krzysztof Paszkiewicz

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów