Kilka klatek z okazji realizacji projektu "Piękni dwudziestoletni" przez Klub Blenda dla ośrodka kultury w Krotoszynie z okazji XX-lecia powstania samorządów. Do projektu zgłaszali się 20-latkowie urodzeni pomiędzy 8.03.1990 a 27.05.1990. Naszym celem było sportretowanie tych osób, pokazując ich pasje, miejsce w których przebywają, to czym chcą się zajmować w przyszłości, w sumie to co sami chcą opowiedzieć o sobie. Mi przypadła Jagoda, bardzo sympatyczna dziewczyna która od dzieciństwa uwielbia konie. Dzięki "sprzyjającej" pogodzie dość długo odkładaliśmy zdjęcia, w ostatnim możliwym terminie właściciel stajni gdzie Jagoda regularnie jeździ był po za miastem i musieliśmy szukać alternatywy. Poniżej cztery zdjęcia które chciałbym Wam zaprezentować do oceny i kilka słów od Jagody o sobie, które znajdują się pod pracami (dwie z nich trafiły na wystawę)
"Moją pasją i marzeniem jest jazda konna...Galopowanie wśród zielonych łąk, i lasów. Praca z tymi pięknymi i niezwykłymi zwierzętami sprawia mi ogromną radość.
Oryginalność jazdy konnej polega nie tylko na skupieniu uwagi na sobie, swojej kondycji, lecz na współpracy i dbaniu o kondycję zarówno jeźdźca jak i konia. Bo cóż by zdziałał dobry jeździec ze źle wyszkolonym koniem, lub bardzo dobry koń ze złym jeźdźcem...To właśnie kocham w tym sporcie, tą współpracę, dążenie do idealnego porozumienia, którego owocem może być widok chętnego do współpracy konia i zadowolonego jeźdźca, którzy odnoszą razem sukcesy."
01.
02.
03.
04.
Wszystkie zdjęcia w BW gdyż taki sobie postawiliśmy warunek wystawy.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami