Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Jagoda

Domyślnie Jagoda

Kilka klatek z okazji realizacji projektu "Piękni dwudziestoletni" przez Klub Blenda dla ośrodka kultury w Krotoszynie z okazji XX-lecia powstania samorządów. Do projektu zgłaszali się 20-latkowie urodzeni pomiędzy 8.03.1990 a 27.05.1990. Naszym celem było sportretowanie tych osób, pokazując ich pasje, miejsce w których przebywają, to czym chcą się zajmować w przyszłości, w sumie to co sami chcą opowiedzieć o sobie. Mi przypadła Jagoda, bardzo sympatyczna dziewczyna która od dzieciństwa uwielbia konie. Dzięki "sprzyjającej" pogodzie dość długo odkładaliśmy zdjęcia, w ostatnim możliwym terminie właściciel stajni gdzie Jagoda regularnie jeździ był po za miastem i musieliśmy szukać alternatywy. Poniżej cztery zdjęcia które chciałbym Wam zaprezentować do oceny i kilka słów od Jagody o sobie, które znajdują się pod pracami (dwie z nich trafiły na wystawę)

"Moją pasją i marzeniem jest jazda konna...Galopowanie wśród zielonych łąk, i lasów. Praca z tymi pięknymi i niezwykłymi zwierzętami sprawia mi ogromną radość.

Oryginalność jazdy konnej polega nie tylko na skupieniu uwagi na sobie, swojej kondycji, lecz na współpracy i dbaniu o kondycję zarówno jeźdźca jak i konia. Bo cóż by zdziałał dobry jeździec ze źle wyszkolonym koniem, lub bardzo dobry koń ze złym jeźdźcem...To właśnie kocham w tym sporcie, tą współpracę, dążenie do idealnego porozumienia, którego owocem może być widok chętnego do współpracy konia i zadowolonego jeźdźca, którzy odnoszą razem sukcesy."

01.

02.

03.

04.

Wszystkie zdjęcia w BW gdyż taki sobie postawiliśmy warunek wystawy.

Domyślnie

2 dla mnie bomba, na 1 szkoda mi dłoni, 3 ok, ale mnie nie porywa choć nie wiem czemu, 4 nie z tej bajki i nie pasuje do reszty zresztą i poza i kadr jakoś mi nie leżą. Konwersja do BW dla mnie super.
    Pozdrawiam
    DX|FX|kilka szkiełek|SB600 i Yungnuo
    http://blog.foto-radom.pl

Domyślnie

Dla mnie całość bomba. Tylko ta czwóreczka tutaj nie pasuje. Według mnie BW tutaj bardzo pasuje ale pokaż też w kolorku tak dla porównania
    Zawsze może być lepiej, ale cieszmy się tym, co mamy...

Domyślnie

Dzięki za opinie, 4 rzeczywiście nie z tej bajki ale właśnie o to chodziło, Jagoda to dość ciekawa dziewczyna i nie tylko konie ją pociągają, lubi dobry rap, ma kilka tatuaży więc klimat graffiti i betonu wydał mi się tu oczywisty

Domyślnie

Pierwsze trzy fajne, emocjonalne, szczególnie 1 mi się podoba, choć mogło byc odrobinkę szerzej.
    4 leży... Stylizacja modelki nijak nie pasuje do otoczenia. Skoro rap, to dlaczego taki strój? Jeśli tatuaże, to gdzie one są? I bose stopy też tu ni w pięć, ni w dziewięć...
    Ale 1-3 super
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

Wiciu, wiem że małe te zdjęcia i oczy już nie te ale przypatrz się, tatuaże są No i nie każdy słuchający rapu musi mieć spodnie z kroczem w kolanach, nie mniej cieszy mnie to że jednak większość przypasiła :P Gwoli ścisłości jeżeli chodzi o stylizację to miałem pretencha do Jagody o te 'końskie', bo gdzie toczek, bryczersy i inne atrybuty jeźdźca?

Domyślnie

Jedyneczka, SUPER!!!
    | D600 + MB-D14 | 15-30mm f/2.8 | 50mm f/1.4 | 85mm f/1.8 | SB900 | GoPro | Lowepro |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skoras Zobacz posta
    Wiciu, wiem że małe te zdjęcia i oczy już nie te ale przypatrz się, tatuaże są No i nie każdy słuchający rapu musi mieć spodnie z kroczem w kolanach, nie mniej cieszy mnie to że jednak większość przypasiła :P Gwoli ścisłości jeżeli chodzi o stylizację to miałem pretencha do Jagody o te 'końskie', bo gdzie toczek, bryczersy i inne atrybuty jeźdźca?
    Wiesz, mam cztery oczy i dojrzałem tatuaże, ale mogłeś je bardziej wyeksponować
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

1. Mocna... Podoba się...

Domyślnie

1 świetne jest
    “When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in black and white, you photograph their souls” Ted Grant

Uprawnienia umieszczania postów