Jest coś takiego w sowieckim sprzęcie wojskowym który powoduje że ciarki przechodzą człowiekowi po plecach.
Szukaj
Jest coś takiego w sowieckim sprzęcie wojskowym który powoduje że ciarki przechodzą człowiekowi po plecach.
D200 / D3200 / D610 || Nikkor 18-35|| Nikkor 24-70 AFS 2.8G || Nikkor 50 1.8D || SB-800 ||
Że tak powiem adekwatnie: bombowe zdjęcie!!!
A ciarki przechodzą mnie raczej na myśl, że całym życiem zawodowym inżynierów od broni, a potem fabrykantów - jest myślenie, jak taniej, efektywniej i skuteczniej zabić, okaleczyć, czy jakkolwiek inaczej krwawo wyeliminować możliwie dużo ludzi, którzy akurat są po przeciwnej stronie w tym momencie.
Ale zdjęcia i tak jest świetne.
te kolory i klimat mnie pochłoneły podoba mi sie bardzo
emeryt
Super!KJO, gdzie ty te zabytki wyszukałeś?
Świetne. Doskonale pasuje obróbka.
Jak na mnie to trochę za ciasno, szczególnie dwie pierwsze fotki (ucięty kawałek "skrzydła" po lewej i czubek miga, też po lewej), ale zdjęcia mają ekstra klimat, dodatkowo obróbka bardzo mi się podoba.
Mógłbyś w skrócie opisać jak obrabiałeś dwójkę? Albo chociaż pokazać oryginał?
Byłoby ekstra ;]
adrian.
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
Oddział muzeum WP w Warszawie na powsińskiej![]()
no niestety szerzej się nie dało bo za dużo "niepożądanych przedmiotów" wchodziłoby w kadr. Co do obróbki to kilka zdjeć z różnymi przysłonami połączone w photoshopie, oczywiście standardowa obróbka z kontrastami itp. I to w zasadzie tyle
pozdrawiam
D200 / D3200 / D610 || Nikkor 18-35|| Nikkor 24-70 AFS 2.8G || Nikkor 50 1.8D || SB-800 ||
świetne
szczególnie Mi 24
naprawde groźnie wyglądają, a on sam nadal jest bardzo groźną bronią... na dwójce dałbym jecnak ciut wężej żeby było widać choć trochę kadłuba, ale nadal przy dyfuzorze wlotowym panującym w kadrze...
Mi 24 extra
Świetny klimat zdjęć.![]()
|N70s| N-50 1,8| N- 18-70 DX| N - 70-300 G VR| Raynox DCR-250 | Kenko Ex. Tube N/AF |
Skontaktuj się z nami