Jest coś takiego w sowieckim sprzęcie wojskowym który powoduje że ciarki przechodzą człowiekowi po plecach.
Szukaj
Jest coś takiego w sowieckim sprzęcie wojskowym który powoduje że ciarki przechodzą człowiekowi po plecach.
D200 / D3200 / D610 || Nikkor 18-35|| Nikkor 24-70 AFS 2.8G || Nikkor 50 1.8D || SB-800 ||
Że tak powiem adekwatnie: bombowe zdjęcie!!!
A ciarki przechodzą mnie raczej na myśl, że całym życiem zawodowym inżynierów od broni, a potem fabrykantów - jest myślenie, jak taniej, efektywniej i skuteczniej zabić, okaleczyć, czy jakkolwiek inaczej krwawo wyeliminować możliwie dużo ludzi, którzy akurat są po przeciwnej stronie w tym momencie.
Ale zdjęcia i tak jest świetne.
te kolory i klimat mnie pochłoneły podoba mi sie bardzo
emeryt
Super!KJO, gdzie ty te zabytki wyszukałeś?
Świetne. Doskonale pasuje obróbka.
Oddział muzeum WP w Warszawie na powsińskiej![]()
no niestety szerzej się nie dało bo za dużo "niepożądanych przedmiotów" wchodziłoby w kadr. Co do obróbki to kilka zdjeć z różnymi przysłonami połączone w photoshopie, oczywiście standardowa obróbka z kontrastami itp. I to w zasadzie tyle
pozdrawiam
D200 / D3200 / D610 || Nikkor 18-35|| Nikkor 24-70 AFS 2.8G || Nikkor 50 1.8D || SB-800 ||
Dla tego typu fot od czasu, do czasu zaglądam do tego działu. Klasa.
Wogóle po przejrzeniu zdjęć w tym dziale moge śmiało stwierdzić, że jeżeli kiedyś mi przyjdzie sfocić jakiś samolocić to z całą pewnością bez czegoś bardzo szerokiego się nie zabieram do roboty![]()
Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski
Skontaktuj się z nami