dziękuję. Z kolerm to w krajobrazie to ja lewizna jestem - nigdy nie wiem jak go zrobić by miało to ręce i nogi. Ale widzę, ze ta wersja przypadła do gustu
Szukaj
dziękuję. Z kolerm to w krajobrazie to ja lewizna jestem - nigdy nie wiem jak go zrobić by miało to ręce i nogi. Ale widzę, ze ta wersja przypadła do gustu
Nareście jakiś nie lukrowany krajobraz, dla świetne.
Bardzo fajna Fota
Ale jak siedzę 8 godzinę przed kompem w biurze to tylko mnie kur... ogarnia
że mnie nie ma w takim miejscu
Nie mogę się już doczekać urlopu
Nikon http://greg77.com/
Kadrowo to bardzo dobre mz, najpierw za sprawa sciezki i schodzacego w dol zbocza po lwej wzrok leci w mocny punkt, zeby po chwili zaczac wedrowac po kadrze i teafic na to "miasteczko"( kurde te kwadratowe kamyki to chyba jakies domki?)...bardzo fajnie to poukladane. Co do kolorow to tez bdb mz...a na koniec zeby nie bylo ze tylko chwale
to widzialbym troche inna obrobke, bardziej klarowna i moze ciut wiecej kontrastu. Np;ten cien chmury na zboczu po prawej mozna by go troche uwidocznic...
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
czy ja wiem - próbowałem z ciut mocniejszym kontrastem i już wychodziło takie mocno mocno modyfikowane i bardzo nienaturalne. W razie potrzeby służę NEFem![]()
Bardziej mi chodzilo o taka "przejrzystosc" foty, wiec dlatego wspomnialem o klarownosci i ze >moze< troche wiecej kontrastu.
Podkresle jeszcze, ze tak jak teraz wcale nie jest zle...po prostu mam ina wizje.
P.S A jak juz jestes on-line...to w koncu miasteczko tam wglebi czy jakies glaz tak z cekawosci?
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
miesteczko w którego górnej części mieszkaliśmy - Imlil
Skontaktuj się z nami