Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: góra

Domyślnie

dziękuję. Z kolerm to w krajobrazie to ja lewizna jestem - nigdy nie wiem jak go zrobić by miało to ręce i nogi. Ale widzę, ze ta wersja przypadła do gustu

Domyślnie

Nareście jakiś nie lukrowany krajobraz, dla świetne.

Domyślnie

Bardzo fajna Fota
    Ale jak siedzę 8 godzinę przed kompem w biurze to tylko mnie kur... ogarnia
    że mnie nie ma w takim miejscu
    Nie mogę się już doczekać urlopu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kalmar Zobacz posta
    Nareście jakiś nie lukrowany krajobraz, dla świetne.
    najczesciej tak mowia tacy co sami nie potrafia......

a fota bardzo ladna z dobrym kolorkiem jak juz wspomniano

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Dobrze się czasem oderwać od Babeczek - fajnie poukładany kadr, mnie się podoba
    mnie również

Domyślnie

Kadrowo to bardzo dobre mz, najpierw za sprawa sciezki i schodzacego w dol zbocza po lwej wzrok leci w mocny punkt, zeby po chwili zaczac wedrowac po kadrze i teafic na to "miasteczko"( kurde te kwadratowe kamyki to chyba jakies domki?)...bardzo fajnie to poukladane. Co do kolorow to tez bdb mz...a na koniec zeby nie bylo ze tylko chwale to widzialbym troche inna obrobke, bardziej klarowna i moze ciut wiecej kontrastu. Np;ten cien chmury na zboczu po prawej mozna by go troche uwidocznic...
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

czy ja wiem - próbowałem z ciut mocniejszym kontrastem i już wychodziło takie mocno mocno modyfikowane i bardzo nienaturalne. W razie potrzeby służę NEFem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    czy ja wiem - próbowałem z ciut mocniejszym kontrastem i już wychodziło takie mocno mocno modyfikowane i bardzo nienaturalne. W razie potrzeby służę NEFem
    Bardziej mi chodzilo o taka "przejrzystosc" foty, wiec dlatego wspomnialem o klarownosci i ze >moze< troche wiecej kontrastu.
    Podkresle jeszcze, ze tak jak teraz wcale nie jest zle...po prostu mam ina wizje.

P.S A jak juz jestes on-line...to w koncu miasteczko tam wglebi czy jakies glaz tak z cekawosci?
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

miesteczko w którego górnej części mieszkaliśmy - Imlil

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    najczesciej tak mowia tacy co sami nie potrafia......

a fota bardzo ladna z dobrym kolorkiem jak juz wspomniano
    Masz jakiś problem, z Twoich fotek chyba ze 2 mi do gustu, pozostałe nie wzbudziły mojego entuzjazmu. Nie znasz mnie więc co możesz wiedzieć co potrafię.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów