Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Domyślnie

Muzyka Sade jest moim zdaniem w jakimś sensie transowa i w tym też jest moc tych dźwięków, oczywiście oprócz głosu wokalistki. Zapomniałem jak się nazywała babka ale śpiewała w piosenkach muzyki filmowej Badalamentiego m.in z "Miasteczko Twin Peaks" Może to?

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikuś Zobacz posta
    ...Zapomniałem jak się nazywała babka ale śpiewała w piosenkach muzyki filmowej Badalamentiego m.in z "Miasteczko Twin Peaks" Może to?
    Julee Cruise

Domyślnie

A w ogóle Strusiu, nie zapominaj o takich stacjach radiowych jak Chilli Zet i Radio PiN - obydwie nadają także online
    D90

...:: blogspot ::...

Domyślnie

A ja polecam SMOOTHJAZZ.COM i Absolutely Smooth Jazz - S K Y . F M, które można znaleźć w shoutcast radio w winampie. Tam na okrągło lecą smęty jak sade
    nic...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maclat Zobacz posta
    A w ogóle Strusiu, nie zapominaj o takich stacjach radiowych jak Chilli Zet i Radio PiN - obydwie nadają także online
    Zet i radio Chillout z GG mam opanowane ale to jednak nie jest Sade Klimat jaki ona tworzy, glownie wspanialym glosem, jest nie do podrobienia. W klimatach chillout swego czasu katowalem codziennie skladaneczki Cafe Miedzy Nami

Domyślnie

W końcu..... Znalazłem i nie mogę się oderwać India Arie Polecam gorąco. Rewelacja po prostu. Stylowo jak dla mnie strzał w dyszkę. Tego szukałem

Domyślnie

z wlasnej kolekcji podpowiedzialbym:
    Joss Stone, Ebba Forsberg, Silje Nergaard, Sophie Zelmani, Anna Ternheim, Morcheeba (choc tu raczej wybiorczo), Sevara Nazarkhan...
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 29-09-2010 o 00:11

Domyślnie

Jest brazylijska wokalistka nazywana kopią Sade może dlatego,że pisze dla niej ten sam kompozytor a nazywa się Ive Mendes,niedawno koncertowała w Polsce.
    Ostatnio edytowane przez Valdek_Tychy ; 29-09-2010 o 07:49
    Samsung NX300,NX20, 18-55 OIS i 30mm f:2 50-200 OIS III

Domyślnie

Ive znam. Też bardzo klimatyczna muzyczka

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów