Mam na myśli Canony 50/1.2 50/1.4 i 50/1.8 na gwint m39 do canonowskich dalmierzy
Po tym, jak obejrzałem Twoje zdjęcia, własnie najbardziej zainteresowałem się 50/1.2 - cena do 1700zł, bardzo ładne rozmycie, no ale nie jest super ostry na pełnej dziurze
Chyba tylko 50/0.95 ma jakiś bagnet canonowski pod dalmierze, ale i tak pod M można to szkło podpiąć.
Hm, myslalem ze Canon mial swoje jakies mocowanie - teraz juz po ptokach, sprzedalem wszystkie szkla z testu razem z adapterami wiec i tak nie mam jak podpiac, poza tym chce lustro wiec dam sobie spokoj z dalmierzowymi
Hm, myslalem ze Canon mial swoje jakies mocowanie - teraz juz po ptokach, sprzedalem wszystkie szkla z testu razem z adapterami wiec i tak nie mam jak podpiac, poza tym chce lustro wiec dam sobie spokoj z dalmierzowymi
Jak mam rozumieć sformułowanie "sprzedałem wszystkie"?
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.
Skontaktuj się z nami