Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zbanowany
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    DELL ma ofertę skierowaną do korporacji. Użycie w biurach, jasno oświetlonych, z aplikacjami typu Word i poczta.
    I wszystko jasne dzieki bo juz prawie sie skusilem na niego bo znajomy chce sprzedac. A co bys polecal tak do 5-6k.
    A ktos cos wie na tematych monitorkow http://www.lacie.com/products/product.htm?pid=11093 ponoc tez pozadna jakosc.
    Ostatnio edytowane przez maniek750 ; 04-05-2010 o 23:42

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniek750 Zobacz posta
    I wszystko jasne dzieki bo juz prawie sie skusilem na niego bo znajomy chce sprzedac. A co bys polecal tak do 5-6k.
    http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=32374
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

aeeon
    Gość

Domyślnie

Witam

Stoję właśnie przed dylematem wyboru monitora. Waham się pomiędzy następującymi modelami 22'/23':

- Eizo S2232WH (lub nieco droższy S2233WH)
    - Eizo EV2333WH
    - NEC P221W

Potrzebuję monitor, który zapewni mi komfortową pracę przez 8-12h (jestem programistą). Który z nich będzie przyjażniejszy dla oczów? O jakość obrazu nie pytam, bo myślę, że kazdy z nich jak na moje potrzeby będzie bardzo dobry, choć skłaniam się ku Eizo, ze względu na to, że firma pewniejsza i 5 lat gwarancji. Czy mniejszy rozmiar plamki w modelu 23' nie będzie problemem? Raczej mało kto zwraca na to uwagę, ale akurat czytam na co dzień dużo tekstów z internetu, nie chciałbym, żeby mniejsze czcionki męczyły wzrok. Jasne, że można powiększyć, ale nie chciałbym, żeby to stało się jakimś rytuałem I jeszcze jedno, czy funkcja automatycznego dostosowania jasności do warunków oświetleniowych w Eizo będzie przydatna? Z góry dzięki za poradę

Uprawnienia umieszczania postów