Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: jaki aparat

Domyślnie jaki aparat

prosze o pomoc jestem zupelnym laikiem a chce kupic lustrzanke firmy NIKON za namowom znajomych ale nie wiem jaka byla by prosta a zarazem "dobra"

F90; D300s; N AF-S 10-24 3.5-4.5; N AF 50 1.8; N AF-S VR 70-300 4.5-5.6; S 70-200 2.8 II; T 28-75 2.8; T SP AF 90 2.8 Di Macro 1:1; T AF 35-90 4-5.6; Metz 58 af-1,

Domyślnie

ja natomiast zapraszam do lektury o serwisie NIKONa
    Ostatnio edytowane przez [Mariusz] ; 01-05-2010 o 21:36 Powód: edit

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iMariush Zobacz posta
    ja natomiast zapraszam do lektury o serwisie NIKONa
    I jeszcze watek o zwalczaniu przez Nikon Polska forum użytkowników ich sprzętu >klik<. Radziłbym poszukać szczęścia w innym systemie. Jak określisz jakimi środkami finansowymi dysponujesz i co chciałbyś fotografować to cię naprowadzimy.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Ruda Śląska

Domyślnie

hej ho, facet jest z Islandii (naprawde tam mieszkasz? bo jesli to niekoniecznie słuchaj kolegow, ale jeśli w Polsce, tak jak napisał Piotr_, to Cię naprowadzimy)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ Zobacz posta
    I jeszcze watek o zwalczaniu przez Nikon Polska forum użytkowników ich sprzętu >klik<. Radziłbym poszukać szczęścia w innym systemie. Jak określisz jakimi środkami finansowymi dysponujesz i co chciałbyś fotografować to cię naprowadzimy.
    A kolega ma z tego jakąś kasę, że tak obrzydza markę Nikon ? Sprzedał kolega swój cały system ? Bo jeśli tak to chyba na tym forum nie ma się o czym wypowiadać.
    Autor wątku chce kupić Nikona. Więc może mu poradzić bez zbędnej paplaniny o domniemanym spisku serwisu przeciwko swoim własnym klientom.
    nikon i nikkory oraz troszkę w:
    http://mirroo.pl/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez artost33 Zobacz posta
    prosze o pomoc jestem zupelnym laikiem a chce kupic lustrzanke firmy NIKON za namowom znajomych ale nie wiem jaka byla by prosta a zarazem "dobra"
    no jak w Islandii mieszkasz to raczej gorna polka Cie interesuje, kurzy sie tam mocno wiec uszczelniane body itp

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirroo Zobacz posta
    A kolega ma z tego jakąś kasę, że tak obrzydza markę Nikon ? Sprzedał kolega swój cały system ? Bo jeśli tak to chyba na tym forum nie ma się o czym wypowiadać.
    Autor wątku chce kupić Nikona. Więc może mu poradzić bez zbędnej paplaniny o domniemanym spisku serwisu przeciwko swoim własnym klientom.
    A co Kolega na etaciku w Nikon Polska? Chciałoby się wprowadzić cenzurkę? Może jeszcze zagrozicie procesami wszystkim, którzy ośmielają się miec złe zdanie o nienagannym w waszym mniemaniu serwisie? A może walka z forum, które od lat propaguje sprzęt Nikona to przejaw otwartości na użytkowników?

Domyślnie

Używałem systemy Sony, Pentax i Olympus a ze sprzętu Nikon jestem bardziej zadowolony. Jak serwis? Nie wiem, okaże się niedługo bo moje body już tam czeka.
    N D90 | N 18-55mm VR | N 55-200mm VRII | T 70-300mm Macro | Falcon 500mm | Sunpak PZ42X |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirroo Zobacz posta
    A kolega ma z tego jakąś kasę, że tak obrzydza markę Nikon ?
    Myślę, że ma z tego po prostu satysfakcję
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów