Close

Strona 16 z 18 PierwszyPierwszy ... 61415161718 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 171

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    Pisze artykul na temat tego co sie stalo w ostatnich miesiacach, wkrotce go opublikuje na lamach portalu. Beda to moje prywatne odczucia tego co sie stalo w odniesieniu do tego co zażadal NP i jakich zmian oczekiwal.
    Bardzo chetnie go przeczytam, chociaz juz moge sie domyslac "co zażądał i jakich zmian oczekiwal NP".
    Rowniez myslalem nad opublikowaniem swoich przemyslen i doswiadczen, ale na razie tego nie chce robic. Uwierzcie jednak, że to, co widzicie na forum i ZSF (PNS) tylko tylko wierzcholek gory lodowej. Piotrek (admin) tez pewnie to potwierdzi.

Niech nikt nie traktuje tego co sie stalo jako kleske docxxx'a czy moja.
    To nie jest kleska!

To tylko wypadkowa dobrej woli z naszej strony.
    A no wlasnie

Jestem w 100% pewien ze sprawy beda mialy kolejne odslony...
    hm...
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 30-04-2010 o 11:09 Powód: ORTO! ("zarzadal")

Domyślnie

Niech nikt nie traktuje tego co sie stalo jako kleske docxxx'a czy moja. To tylko wypadkowa dobrej woli z naszej strony. Jestem w 100% pewien ze sprawy beda mialy kolejne odslony...
    jak napisałem: "- wszystkie te nazwy zostały zmienione na wszelki wypadek, żeby nie dawać NP powodu do występowania na drogę sądową. Był to też taki gest dobrej woli z naszej strony. Zresztą wyciągnięta dłoń została odtrącona." Jednak miałem rację, z czym mi akuratnie wcale nie do śmiechu.

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

O kutfa, ale mnie ominęło tyle ważnych spraw. Zalatany strasznie jestem. Dlaczego nie działa strona o serwisie ?
    O już dział. Biorę się za czytanie.

Domyślnie

Zbliżają się wakacje, ludzie będą kupować aparaty (kompakty) przed wyjazdami, więc nie może być słowa o serwisie w Internecie, bo ktoś wpisze słowo na N.. w google i mu wyskoczy. A tu na forum są przecież linki do tej parszywej strony o serwisie, która burzy błogie zadowolenie zarządu. Jak będę coś potrzebował to kupię poza oficjalną dystrybucją, jak do naprawy to do niezależnego serwisu, nie dam zarobić ani grosza firmie, która nie zna podstawowych zasad PR. Jak się coś zmieni, to może zmienię zdanie.
    D, F, Xmm/xx, Już sam się gubię w tym wszystkim.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wer Zobacz posta
    Jak będę coś potrzebował to kupię poza oficjalną dystrybucją, jak do naprawy to do niezależnego serwisu, nie dam zarobić ani grosza firmie, która nie zna podstawowych zasad PR. Jak się coś zmieni, to może zmienię zdanie.
    a ja dzisiaj przypadkiem (szukając czegoś innego) trafiłem na papiery do mojego Dxxx. I okazuje się, że kupiłem go spoza naszej dystrybucji i mam gwarancję wystawioną przez Nikon Nederlanden sorki za OT, ale musiałem się z kimś podzielić swoją radością. Nie jestem skazany na NP.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miron19j Zobacz posta
    a ja dzisiaj przypadkiem (szukając czegoś innego) trafiłem na papiery do mojego Dxxx. I okazuje się, że kupiłem go spoza naszej dystrybucji i mam gwarancję wystawioną przez Nikon Nederlanden sorki za OT, ale musiałem się z kimś podzielić swoją radością. Nie jestem skazany na NP.
    hmmm wszystkie sprzedawane Nikony z oficjalnej dystrybucji w Polsce mają gwarancję z Nikon Nederlanden, gdyż z Holandii Nikon Polska dostaje sprzęt, do tego dokłada tylko jeszcze swoją żółtą gwarancję i tyle
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    hmmm wszystkie sprzedawane Nikony z oficjalnej dystrybucji w Polsce mają gwarancję z Nikon Nederlanden, gdyż z Holandii Nikon Polska dostaje sprzęt, do tego dokłada tylko jeszcze swoją żółtą gwarancję i tyle
    ale ja mam wpisane Nikon Nederlanden na żółtej gwarancji

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miron19j Zobacz posta
    ale ja mam wpisane Nikon Nederlanden na żółtej gwarancji
    masz taką http://www.nikonsupport.eu/europe/kd...4908/24908.gif i masz do tego jak sądzę również żółtą (różową lub białą) kartkę formatu A6 złożoną na pół z Nikon Polska
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

A czy ktoś czy to mod tego forum czy też ZSF wysłał swoją odpowiedź do głównej siedziby Nikona?
    Wydaje mi sie ze list opublikowanna ZSF wystarczyłoby przetłumaczyć na angielski i wysłać do Japoni. Wtedy to zarząd by trząsł portkami - o ile juz nie trzęsie.
    N i pare gratów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotrek 77 Zobacz posta
    A czy ktoś czy to mod tego forum czy też ZSF wysłał swoją odpowiedź do głównej siedziby Nikona?
    Taka inicjatywa byla juz podejmowana (jako pomysl jednego z czytelnikow):

http://zoltyserwisfotograficzny.info...ste-kroki.html

Strona 16 z 18 PierwszyPierwszy ... 61415161718 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów