Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: F80 umarl

Domyślnie F80 umarl

Witam, czy ktos mial taki problem z F80, mianowicie po wyjeciu baterii na ok 1 godz i wlozeniu nowych (prawidlowo biegunami) nastala kompletna ciemnosc nic sie nie wyswietla, po prostu nie dziala

Domyślnie

Włożyłbym inny komplet nowych (lub te stare, chyba że padły na amen) i wtedy zaczął się martwić? Jeśli było ok, a po zamianie baterii przestało działać to albo źle włożyłeś baterie, albo te nowe są do dupy.
    pozdrawiam
    Artur

Domyślnie

Mnie też się wydaje że coś nie tak z bateriami
    Dziwne żeby aparat tak sam z siebie przestał działać

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Odpowiem tak samo.Zacznij od nowego kompletu baterii.Kupiłem żonie Coolpixa L3 i myślałem ze padł.Wymieniłem baterie na nowe, z opakowania i nic,włożyłem drugi komplet(tej samej firmy na P......) i nic.Mówie nowy sprzęt tydzien....Kupiłem baterie firmy D..... o działa
    Pozdrawiam

Domyślnie

Ponadto nie chce mi się wierzyć, że przez źle włożone baterie aparat mógł zostać uszkodzony. Napewno są jakieś zabezpieczenia przed "blondynkami"
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Golakowa Szyja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez baku127 Zobacz posta
    Odpowiem tak samo.Zacznij od nowego kompletu baterii.Kupiłem żonie Coolpixa L3 i myślałem ze padł.Wymieniłem baterie na nowe, z opakowania i nic,włożyłem drugi komplet(tej samej firmy na P......) i nic.Mówie nowy sprzęt tydzien....Kupiłem baterie firmy D..... o działa
    Pozdrawiam
    Oj bo kiedyś się przejedziesz na tej firmie D......Straszny syf sprzedają.

Domyślnie

Dziekuje za odzew problem po dluzszym dlubaniu sie wyjasnil, na "szczescie" to tylko cos obluzowalo sie na stykach ew jakims trafem uszkodzila sie plastikowa obudowa i zwyczajnie nie łączy bez ustabilizowania gabka baterii w gniezdzie Mimo wszystko odetchnalem. Pozdrawiam
    Jarek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jarek77 Zobacz posta
    F80 umarl
    [*]

nie moglem sie powstrzymac
    Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie

Domyślnie

zmartwychwstanie

Domyślnie

podłącz MB-16

Uprawnienia umieszczania postów