Witam, czy ktos mial taki problem z F80, mianowicie po wyjeciu baterii na ok 1 godz i wlozeniu nowych (prawidlowo biegunami) nastala kompletna ciemnosc nic sie nie wyswietla, po prostu nie dziala![]()
Szukaj
Witam, czy ktos mial taki problem z F80, mianowicie po wyjeciu baterii na ok 1 godz i wlozeniu nowych (prawidlowo biegunami) nastala kompletna ciemnosc nic sie nie wyswietla, po prostu nie dziala![]()
Włożyłbym inny komplet nowych (lub te stare, chyba że padły na amen) i wtedy zaczął się martwić? Jeśli było ok, a po zamianie baterii przestało działać to albo źle włożyłeś baterie, albo te nowe są do dupy.
pozdrawiam
Artur
Mnie też się wydaje że coś nie tak z bateriami
Dziwne żeby aparat tak sam z siebie przestał działać
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Odpowiem tak samo.Zacznij od nowego kompletu baterii.Kupiłem żonie Coolpixa L3 i myślałem ze padł.Wymieniłem baterie na nowe, z opakowania i nic,włożyłem drugi komplet(tej samej firmy na P......) i nic.Mówie nowy sprzęt tydzien....Kupiłem baterie firmy D..... o działa
Pozdrawiam
Ponadto nie chce mi się wierzyć, że przez źle włożone baterie aparat mógł zostać uszkodzony. Napewno są jakieś zabezpieczenia przed "blondynkami"![]()
Dziekuje za odzewproblem po dluzszym dlubaniu sie wyjasnil, na "szczescie" to tylko cos obluzowalo sie na stykach ew jakims trafem uszkodzila sie plastikowa obudowa i zwyczajnie nie łączy bez ustabilizowania gabka baterii w gniezdzie
Mimo wszystko odetchnalem. Pozdrawiam
Jarek
Skontaktuj się z nami