Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 49

Domyślnie

Znowu nie trafiłem? Damn... Ale szerokie kadry rzadko u Ciebie widać, to pewnie dlatego.
    A podoba się niezmiernie. I las i modelka i stylizacja i nastrój filmu (hanibal z ludzką twarzą - tylko mi się nie obraź) i to że potrafisz złamać swoje przyzwyczajenia.
    O obróbce nic nie powiem. Mosad miał uwagi do kontrastu, ja nic złego nie widzę. Dla mnie miód - malina, ale jestem na wyjeździe i oglądam to na laptopie któremu nie wierzę.
    Ostatnio edytowane przez Gundrum ; 24-04-2010 o 20:05
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Jak zwykle rewelacyjne zdjęcia i miejscówka niczego sobie
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

Świetny pomysł na sesję. Bardzo fajnie wyszło. Pierwsze zdjęcie świetnie wprowadza w nastrój i w całą sesję.
    Do filmików też przybywa nowych wstawek - i fajnie, coraz więcej można się z nich nauczyć. Gratulacje udanej sesji i fajnie że chce ci się wrzucać filmiki, są rewelacyjnym uzupełnieniem.

Domyślnie

Cały set bardzo fajny, ale 4 i 9b zmiotły mnie z fotela. Rewelacja!
    A zabawa u Ciebie na sesjach przednia, widzę
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Witek "Wisz" Zobacz posta
    Cały set bardzo fajny, ale 4 i 9b zmiotły mnie z fotela. Rewelacja!
    A zabawa u Ciebie na sesjach przednia, widzę
    klucz...
    ja traktuje sesje jako wypad ze najomymi jak spacer... jak zauwazycie na zdjeicahc najwiecej pracuje z modelka strzelanie zdjec to sprawa drugorzedna

pokazuje filmy po to by nie trzeba bylo tlumaczyc kolejnej modelce jak to wyglada... maja czarne na białym
    pokazujemy prace z modelka przygotowania ustawiania dbalosc o detale...

tu wrzucam po to by pokazac sposob pracy to co mi samemu tak bardzo brakowalo na samym poczatku gdy zaczynalem fotografie ( dzieki stig )
    nie chce by ktos zarzucal mi jak kiedys nieprzemyslane kady .. nawet kolorystyka na kazdym zdjeicu jest zamierzona dokladnie taka jaka chcialem

ciesze sie ze filmy podhcodza pod Wasze gusta... zdjecia hmmmm ktos za nei placi ja nie robie TFP i prawd emowiac nie wyrabiam sie z robota... wiec ocena moich zdjec to zawsze kwestia subiektywna.
    jesli modelce, rodzinie sie podoba to znaczy ze jest ok ...

wkoncu na sprzet trzeba zarabiac.. niuanse techniczne.. zawsze sie jakies znajda...
    ale to sprawa drugorzedna.
    wazne dla mnie ze i Wam pewne fotki podchodza do gustu.

dziekuej Wam wszystkim
    mobilizujecie do pracy
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Ale czad ! A 4 i 5 wbiły mnie w Ziemię

Dajesz radę !

Domyślnie

1, 4 i 5 miażdży wszystko inne. Nie tylko w tym wątku.

Voted, five stars, itd.

Domyślnie

tak myslalem ze ten set pozamiata set z Patrycja...
    choc osobisie uwazam ze " Patrycja " tez ma w sobie cos

dziekuje Wszystkim serdecznie
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Po ostatnich tematach które zaczynały być monotonne znakomita odskocznia, piękne miejsce, znakomity klimat zdjęć dobrany do otoczenia. IMO z mniejszym kontrastem nie byłby by lepsze. Nie podoba mi się tylko 6b, widać dużo obróbki, chyba za dużo. Generalnie za przedmówcami, nareszcie coś nowego i bardzo dobrego jednocześnie. Gratuluje.
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Super, mnie się najbardziej 6 i 8 podobają. Świetna miejscówka, uwielbiam takie klimaty.

Pozdrawiam,
    Maciek
    D300 | MB-D10 | N16-85 f3.5-5.6 | N35 f1.8 | N50 f1.4 | J135 f3.5 | T70-210 f4 | N70-210 f4-5.6 D | SB-800

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów