Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 49

Domyślnie Finch ( pixie ) + Movie by Hanibal

Witam serdecznie.

od jakiegos czasu chodził za mna pewien projekt... ktory zobaczycie ponizej.
    Trafił mi sie klient ktory chcial dokladnie takie zdjecia które miałem w głowie.

film: proponuje ogladnac cały. jest trosszke inaczej zrobiony niz poprzednie. mam nadzieje ze ubawi Was do łez.
    jak mi ktos powiedział trzeba miec dystans do samego siebie... wiec w takiej konwencji robilem moj najbowszy backstage.
    troszke innych nowych rzeczy pokazujemy w filmie.
    mam nadzieje ze wam sie spodoba.
    film tu: http://www.youtube.com/watch?v=_FXyRSJK7_0
    oczywiscie prosze o opinie i komentarze...

a teraz zapraszam do oglądania.

1.

2.

3.

4.

5.

bonusy portretowe i inne

6b.

7b.

8b.

9b.

10b.

i bonus bonusowy
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

REWELACJA!!! nr 4, 6b i 9b naprawde zapieraja dech w piersiach Zastanawiam sie czy jakos swiecone? jakis backstage mile widziany :P

Domyślnie

anteek ogladnij se film.. tam masz wszystko
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Lodz - Southampton

Domyślnie

Swietna miejscowka !!!

Pozdrawiam,
    Pawel
    D80, N18-70 kit, S30/f1.4

Domyślnie

Ok, se ogladne. Nie zauwazylem

Domyślnie

Piękne oświetlenie, niesamowity las. Modelka przepiękna. Widać profesjonalne podejście. Oby tak dalej.
    D300 + Delta MB-D80 + Tamron 28-75m + Takumar 50mm 1.4

Domyślnie

Portrety super. Interesujące 9 - ciekawie wyszło, choć światłocień na twarzy trochę słaby. Ale ładnie zagrane. Bardzo przyjemna sesja z kilkoma fajnymi pomysłami na kadry.

Co do zdjęć "plenerowych"... pierwsze co mi się rzuciło na usta to: "Po co taki kontrast?! W południe?!". No jakoś tak mam, że las, światłocień, bajka - tu bym widział nastrój trochę złagodzony. Sami dodawaliście opary mgły. Zatem w obróbce, spróbuj sobie jakieś zdjęcie zminimalizować pod kątem kontrastu, trochę pomachać krzywą. Jak nie w tej sesji, to może w następnej, skoro macie tam trochę lasów...
    Modelka gdzieniegdzie mogłaby lepiej zagrać, ale jak na amatorkę jest świetnie i widać dobre i dokładne nią kierowanie. Ponownie na filmie widziałem potencjalnie lepsze ujęcie niż kilka z pokazanych (choć może mniej reprezentatywne). Ktoś ostatnio dawał linka do bardziej blogowego profilu na flickr - można by też podawać przy zdjęciach lub w stopce. Albo w opisie filmu na youtube - by na spokojnie obejrzeć wybrane kadry (chociaż tu słabiej z marketingowego punktu widzenia).
    Jeszcze tak na koniec myślę sobie nad włosami... Jakoś w poprzednich sesjach większą uwagę na nie zwracaliście chyba. Tu przydałoby się je jakby lepiej przygotować trochę i czasem skontrolować. Domyślam się, że miało być naturalnie, ale pozostaje taki mały niedosyt...

Domyślnie

Piekny las i jeszcze piekniejsze zdjecia. Z duzym zainteresowaniem ogladam Twoje filmy z backstage'u.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

no miejscówa robi wrażenie!!!
    wykorzystana moim zdaniem do maximum...
    światło piękne...
    pod każdym względem sesję uważam za silnie udaną

Domyślnie

No miejscówka extra i do tego jak zawsze świetne sesje i bardzo ciekawe filmiki 4 i 5 zdjęcie aż dech zapiera.

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów