Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Domyślnie

samo zainstalowanie nowej wersji może nie pomóc. zapisz sobie zakładki gdzieś w osobnym folderze i usuń z dysku wszystko co związane z firefoxem, również z rejestru. dopiero wtedy ponowna instalacja całkowicie na czysto, bez żadnych dodatków, ze standardowymi ustawieniami itd.

Domyślnie

Dokładnie tak jak powyżej. Jak odinstalujesz FF, to wejdź na C:/program files odszukaj tam folder Mozilla i wywal wszystko.

Możesz też namierzyć w w/w folderze dodatki do FF i po jednym każdy przenosić na pulpit i testować czy FF ruszy. Bo to może być wina konkretnego dodatku.

pzdr

PS: A jedyny słuszny system to GNU/Linux:P
    Pozdrawiam, Kamil
    Analogowo i manualnie: 12XP i ChCE3 :: S18/3,5 :: CZ35/2,4 :: H58/2,0 :: V70-210/4,5-5-6 :: P135/2,8 :: DC25

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KaeF Zobacz posta

Jak Cię kopnę...
    Pursue happiness with diligence

Rozmowny Awatar andrstac
    Miasto
    Przededworze/Chmielnik/Kielce

Domyślnie

Dokładnie tak jak powyżej. Jak odinstalujesz FF, to wejdź na C:/program files odszukaj tam folder Mozilla i wywal wszystko.

Możesz też namierzyć w w/w folderze dodatki do FF i po jednym każdy przenosić na pulpit i testować czy FF ruszy. Bo to może być wina konkretnego dodatku.
    W Program Files, to możesz szukać...

Wszelkie pliki użytkownika, jak i dodatki, cache, itp znajdują się tu: "C:\Documents and Settings\User_name\Dane aplikacji\Mozilla\" oraz tu "C:\Documents and Settings\User_name\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Mozilla"

Po deinstalacji wykasować wszystko ze wszystkich trzech lokalizacji, zainstalować od nowa i powinno śmigać
    D7k, D80+MB;12-24/F4,70-200/F2.8,SB600,2xYN460II,3xRF602,A600+BH2,LP-FP200

Domyślnie

A w systemie nie ma robactwa?
    501-712-525

c-man
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    Jak Cię kopnę...
    No cóż, ja dyskusji o wyższości systemów nie lubię i nie popieram, ale przyznaję że mam Linuxa i Firefox śmiga świetnie...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TristisAnima Zobacz posta
    System jedyny słuszny XP-ek, wersja liska najnowsza 3.6.5 bodajże
    Jak jedyny sluszny to dlaczego masz problemy??? Oj jak dzis pamietam takie same teksty o 98 jak wyszedl XPek......komedia!
    Jedyny sluszny jak sie ma starego kompa, to sie zgodze!
    Przesiadz sie na Chroma i problem sie skonczy!

Domyślnie

warto też sprawdzić, jak kolega wyżej podpowiada, czy nie masz jakiegoś robala na dysku. Jeżeli 2 przeglądarki wywalają się w podobny sposób, to raczej nie można mówić o przypadku...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andrstac Zobacz posta
    W Program Files, to możesz szukać...
    Przepraszam, jak ostatni raz miałem Windowsa, to tam wszystkie wtyczki do programów były.. Widać jestem mocno do tyłu

EDIT: A jedyny słuszny Windows to był 3.11, później jak wyszedł 95, to już się zaczęło wszystko sypać i tak się sypie do teraz - co system, to gorszy:P

Jakieś wieści z pola bitwy z Firefoxem?
    Ostatnio edytowane przez KaeF ; 26-04-2010 o 02:16
    Pozdrawiam, Kamil
    Analogowo i manualnie: 12XP i ChCE3 :: S18/3,5 :: CZ35/2,4 :: H58/2,0 :: V70-210/4,5-5-6 :: P135/2,8 :: DC25

Domyślnie

Może jakiś inny program zakłóca pracę Firefoxa? Ja miałem podobny problem ze słownikiem angielskiego (YDP) - po chwili od uruchomienia słownika FF się wywalał.
    Kazimierz Król
    Oznaczenia obiektywów

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów