Ja też polecam Thunderbirda, trochę się pozmieniało w 3, ale moim zdaniem na plus.
Pozdrawiam
PS
Do przeniesienia poczty jest w narzędziach opcja Import.
Szukaj
Ja też polecam Thunderbirda, trochę się pozmieniało w 3, ale moim zdaniem na plus.
Pozdrawiam
PS
Do przeniesienia poczty jest w narzędziach opcja Import.
Ostatnio edytowane przez Jaskier ; 21-04-2010 o 17:01
outlook w dosyć przyjemnej cenie jest w amazon.co.uk
a czego nie ma poczta z win7 co mają inne programy ?
w porównaniu z thunderbirdem
- obsługa kart
- obsługa natywna kont gmail (teoretycznie WLM też ma, ale z protokołem IMAP sobie średnio radzi jednak)
- obsługa pluginów
- łatwa konfiguracja (w większości przypadków wystarcza adres email i hasło)
- tagowanie maili
- znacznie bardziej zaawansowane wyszukiwanie
Generalnie zwykłemu użytkownikowi WLM powinno wystarczyć, ale zawsze można mieć więcej za tę samą cenę.
Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie
Gdyby tylko pod gmaila dało się podpiąć więcej kont pewnie bym w ogóle z programów pocztowych nie korzystał.
Jedna uwaga. Na dwóch firmowych kompach (leciwych to raz, a dwa system stoi na FAT32), Thunderbird "zgubił" dane z pliku z bazą danych, kiedy to plik ten osiągnął 4GB, czyli limit wielkości pliku dla systemu plików FAT32. Nie wiem czy to jednorazowy przypadek (mimo iż na dwóch komputerach) czy jakiś błąd w aplikacji. Da się pocztę odzyskać, po "dłubaniu" w plikach Thunderbirda, jednak niesmak jest. Thunderbird w wersji 3.x.
Ostatnio edytowane przez chyrza ; 21-04-2010 o 18:19
Ja jednak wolę mieć wszystko na dysku
Jeżeli mnie pamięć nie myli istotnie był taki bug, ale to w jakiejś starej wersji. Nie wiem jak jest teraz, ale poradzono sobie z tym problemem fragmentując bazę danych przed osiągnięciem 4gb (niestety na wszystkich systemach).
Teraz doczytałem, że wersja 3. Dziwne. Poszperam.
Ostatnio edytowane przez nem ; 21-04-2010 o 18:22
Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie
Bat też dobry.
Skontaktuj się z nami