Szukaj
Na 1 nie trafiłeś z ostrością.
wg. mnie to 8 najlepszaPozdr
NIKON FX | PENTAX DX
moim zdaniem jest jeden zasadniczy błąd na wszystkich zdjęciach.... żaden z kierowców nie ma kasku!![]()
blues to korzenie, reszta muzyki to owoce
Dla mnie także najlepsza 8
Jak dla mnie tylko 8.
FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR
ogólnie chyba średnio w tym temacie, 8 najlepsze widać dynamikei wychylenie co definiuje dirt, mogło by być ciaśniej
AF-C i jazdaale fakt grunt to ćwiczyć, ja np. lubię podchodzić blisko i robić nawet na zwykłym kicie 18-55 byle by szeroko ale jak ktoś ma 10-20 to też bym na tych 10 mm się pobawił, jeśli dajesz więcej zdjęć z Driftu, szczególnie jako pokazanie treningu całościowego to pokaż także jakieś lecące bokiem zamrożone w ruchu taka moja rada, ogółem fajnie Supra the best
![]()
Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniachâ W.B.Yeats
wewnętrzna to ta najbardziej niebezpieczna bo jeszcze przyczepność złapie i co będzie, dlatego też zabezpieczam się i 2 dni przed zawodami nie jem nic....w najgorszym wypadku ze strachu wysram jelita
poza tym na forum juz były tego rodzaju moje fotki a jak nie, i chcesz zobaczyć jak idiota potrafi blisko podejść to zapraszam na bloga do MOTO :P
Ostatnio edytowane przez wosik ; 19-04-2010 o 22:19
Skontaktuj się z nami