Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: drift trening

Domyślnie

Na 1 nie trafiłeś z ostrością.
    wg. mnie to 8 najlepsza Pozdr
    NIKON FX | PENTAX DX

Domyślnie

moim zdaniem jest jeden zasadniczy błąd na wszystkich zdjęciach.... żaden z kierowców nie ma kasku!
    blues to korzenie, reszta muzyki to owoce

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Polkowice

Domyślnie

Dla mnie także najlepsza 8

Domyślnie

Jak dla mnie tylko 8.
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez buyniasty Zobacz posta
    moim zdaniem jest jeden zasadniczy błąd na wszystkich zdjęciach.... żaden z kierowców nie ma kasku!
    U mnie by ich na tor nie wpuścili

jak na początki zdjęcia niezłe , najważniejsze że masz na czym ćwiczyć .
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

ogólnie chyba średnio w tym temacie, 8 najlepsze widać dynamikei wychylenie co definiuje dirt, mogło by być ciaśniej

Domyślnie

AF-C i jazda ale fakt grunt to ćwiczyć, ja np. lubię podchodzić blisko i robić nawet na zwykłym kicie 18-55 byle by szeroko ale jak ktoś ma 10-20 to też bym na tych 10 mm się pobawił, jeśli dajesz więcej zdjęć z Driftu, szczególnie jako pokazanie treningu całościowego to pokaż także jakieś lecące bokiem zamrożone w ruchu taka moja rada, ogółem fajnie Supra the best

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wosik Zobacz posta
    AF-C i jazda ale fakt grunt to ćwiczyć, ja np. lubię podchodzić blisko i robić nawet na zwykłym kicie 18-55 byle by szeroko ale jak ktoś ma 10-20 to też bym na tych 10 mm się pobawił, jeśli dajesz więcej zdjęć z Driftu, szczególnie jako pokazanie treningu całościowego to pokaż także jakieś lecące bokiem zamrożone w ruchu taka moja rada, ogółem fajnie Supra the best
    Przejdzie Ci ochota na podchodzenie blisko jak mi , wydawało się że wewnętrzna strona zakrętu jest taka bezpieczna , na szczęście skończyło się na zrobieniu kupy jak noworodek - 54 cm długa i 3,5 kg ciężka
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

wewnętrzna to ta najbardziej niebezpieczna bo jeszcze przyczepność złapie i co będzie, dlatego też zabezpieczam się i 2 dni przed zawodami nie jem nic....w najgorszym wypadku ze strachu wysram jelita

poza tym na forum juz były tego rodzaju moje fotki a jak nie, i chcesz zobaczyć jak idiota potrafi blisko podejść to zapraszam na bloga do MOTO :P
    Ostatnio edytowane przez wosik ; 19-04-2010 o 22:19

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów