Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: Gdańsk

Domyślnie

Taaaaaak.......prosze!
    Klasa B&W...Chlopie masz do tego reke....

kulten
    Gość

Domyślnie

Swietna woda i niebo. Kadr dobry i pocztowkowy (to nie jest ujma). Jedynie dokontrostowalbym czesc budynkow i lodzie.

Domyślnie

No, fajne jest, nie powiem

Domyślnie

Dobrze jest. Świetnie to wygląda w B&W Choć w kolorku pewnie też dobrze to wygląda
    Zawsze może być lepiej, ale cieszmy się tym, co mamy...

Domyślnie

Świetne, kontrastowe, soczyste BW, brawo.
    Pozdrawiam, Grzegorz.

Domyślnie

A ja myślę troszkę inaczej... Kadr jest fajny. Natomiast myślę, że tutaj kolor byłby lepszy. Na BW niestety - kontury statków i centralnych budynków zlewają się i sprawiają wrażenie prześwietlonego zdjęcia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tom3k68 Zobacz posta
    A ja myślę troszkę inaczej... Kadr jest fajny. Natomiast myślę, że tutaj kolor byłby lepszy. Na BW niestety - kontury statków i centralnych budynków zlewają się i sprawiają wrażenie prześwietlonego zdjęcia.
    Ja widze wyrazna roznice w odcieniach pomiedzy budynkami a statkiem......a na kolor (bardzo lubie) nie ma co liczyc Proac to majster B&W

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tom3k68 Zobacz posta
    kontury statków i centralnych budynków zlewają się i sprawiają wrażenie prześwietlonego zdjęcia.
    Eeeej ja właśnie Eizo zanabyłem, skalibrowałem, pierwsze foto NIE NA LAPIE obrabiane wstawiam, a tu....

Dziękuje za komentarze

Domyślnie

Nooo to mi się podoba bez zastrzeżeń Takie jest... otwarte, dużo w nim powietrza...Wolnośc taka. No i w ogóle no.

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów