Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Domyślnie

A, czyli zdjęcie zrobiło wrażenie znaczy się! To chyba dobrze. Pytam, bo to już kilka razy na forum widziałem, cisza, spokój, nic się nie dzieje... a tu nagle BUM, kilkanaście wpisów pod jakimś dziwnym zdjęciem. O co chodzi?! No i potem się okazuje, że to jakieś warsztaty były, link gdzieś na grupach regionalnych się pokazał itp.
    A zdjęcie rzeczywiście najprzyjemniejsze. Trochę "rysunkowe" ze względu na obróbkę, ale nawet przepalenia nie przeszkadzają aż tak w odbiorze. Pięknie tło zagrało, jest dynamika, fajnie z kolorkami to wyszło, może się podobać. Dla mnie jest ciut zbyt wygładzone - dodałbym szumu lub zmniejszył stopień obróbki twarzy. Wygląda też trochę jakby ktoś inny je robił - nie pasuje do pozostałych.

Rycerz
    Gość

Domyślnie

zdjęcie nr 3 na tym forum musi sie podobać więc sie podoba
    mi też...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Dla mnie jest ciut zbyt wygładzone - dodałbym szumu lub zmniejszył stopień obróbki twarzy. Wygląda też trochę jakby ktoś inny je robił - nie pasuje do pozostałych.
    Spróbuję z tym szumem. Co do autorstwa zdjęć i obróbki, to zapewniam że jest to ta sama osoba. Obróbka była eksperymentem, fajnie że się podoba - w przyszłości będę kombinował również w ten sposób

Domyślnie

uwzgledniles uwagi,przestala sie nienaturalnie wyginac,znikl z Jej z twarzy nadludzki wysilek i ludziska rzucili sie ogladac ciepłą,naturalną dziewczynę ale processing nie jest rowny na kazdej focie.
    powodzenia
    camera obscura i ta i ta...
    parę fotek

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów