Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Agnieszka [fenixpol]

Witam,
    Oddaję pod krytykę pierwsze wiosenne próby z Agnieszką. Liczę na konstruktywną krytykę i w miarę możliwości dodawać będę kolejne zdjęcia jako że pod względem obróbki nie stanowią one spójnej całości.

Dzięki za poświęcony czas.

Domyślnie

Poza zbyt mocnym światłem na twarzy jest na prawdę OK.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Światło jest ok, ale ten kosmyk na oczach. Ale jest fajnie.
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Domyślnie

Kosmyk jest ok, ale to światełko. ;p Zabawnie się modelka "o kadr" opiera. Dumnie wypięta pierś, podciągnięte oczka - jest przyjemnie.

Wszystko fajnie, tylko ten rok ogłaszam - w moich komentarzach - rokiem naturalności i będę podkreślał każdą wyłapaną w portrecie sztuczność! Toteż tu też tuszę, że muszę. Pozowanie przez amatorki jest... amatorskie. Pozowanie przez zawodowe modelki jest... zawodowe. Zatem jeżeli potraktujemy sesję jako naukę pozowania - to ok. Jeżeli jako skończone zdjęcie - to to kłuje moją nadwrażliwą duszę.

Domyślnie

przylaczam sie do szanownego Poprzednika. Nalezy oswoic modelke zeby zgubila sztuczność.Jest OK , ale taka poze to przybrala tylko....przed aparatem A potencjal w niej wielki drzemie wiec daj Jej wiecej swobody
    camera obscura i ta i ta...
    parę fotek

Domyślnie

Hmm dzięki
    Prawdę mówiąc trudno mi wyczuć tą 'sztuczność' o której piszecie. Być może jest to spowodowane tym, że starałem się uchwycić jej wyraz twarzy taki jaki mi leżał. Chyba, że ta sztuczność siedzi bardziej w pozie Swobody miała aż za nadto ale następnym razem pokombinuje bardziej Póki co wspomniane wcześniej kilka kolejnych.
    2.

3.

4.

Co do moich spostrzeżeń, to ten sam wyraz twarzy. Czekam na kolejne uwagi

Domyślnie

3 bardzo mile dla mojego oka zestawienie kolorystyczne.
    Komercyjna stopka - regulamin forum!
    Full Frame Nikon System

Domyślnie

3 najlepsze

Domyślnie

O! Jak się nagle komentarze posypały, ni stąd ni zowąd! Znajomi?

Domyślnie

W takim samym stopniu jak Ty. Liczę na uwagi, a nie kąsliwość

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów