Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Fanad Head

Domyślnie Fanad Head

A mi wyszlo takie cos...

Nie umywa sie do reszty, ale co tam - i tak pokaze
    D80, N18-135, N50 1.8, Sigma 10-20

Domyślnie

Bardzo ładnie kadrowo, natomiast co do kolorów to nie jestem do końca przekonany, jednak ogólne wrażenie bardzo pozytywne

Domyślnie

Mi się podoba, kadr super, a kolor taki stonowany mi tu pasuje, myślę, że można jeszcze bardziej do przygasić i klimat się wzmocni. Podoba się za inne pokazanie znanego z forum tematu.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Kadr ładny, z obróbką bym jeszcze powalczył (kolory, światło)
    Jakąś pielgrzymkę tam mieliście, do miejsc urokliwych dla fotografujących?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Proac150 Zobacz posta
    Jakąś pielgrzymkę tam mieliście, do miejsc urokliwych dla fotografujących?
    Dokladnie Plenerek mielismy wspolny w sobote, wiec mozecie sie spodziewac ze zasypiemy forum fotkami z tych samych miejsc az do znudzenia
    D80, N18-135, N50 1.8, Sigma 10-20

Domyślnie

Szkoda, ze wczesniej nie wiedzialem o plenerku. Teraz zaluje
    Kolorki inne i ciekawe. Kadr badzo ladny. Syfek rowniez mi sie podoba. W tym przypadku jest bardziej w mocnym punkcie

PS: Rzadko ostatnio zagladam. Tu sie juz nie zwraca uwagi na syfki? Sorry jesli cos pominalem
    Moze tak ma byc

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Szkoda, ze wczesniej nie wiedzialem o plenerku. Teraz zaluje
    Kolorki inne i ciekawe. Kadr badzo ladny. Syfek rowniez mi sie podoba. W tym przypadku jest bardziej w mocnym punkcie

PS: Rzadko ostatnio zagladam. Tu sie juz nie zwraca uwagi na syfki? Sorry jesli cos pominalem
    Moze tak ma byc
    Tomaszku........gdybys czasami tutaj wpadal to bys z nami pojechal....!
    A co do syfkow....nikt nie zwraca uwagi bo zadnego tutaj nie ma.....a moze i jest
    Kolorki faktycznie mogly byc zywsze.....masz czerwone swiatelko na skalkach.....zreszta chyba z wami o tym rozmawialem jak swiecilo Kwestia konkretnego kierunku obrobki tutaj moze duzo zmienic.....kadr jest ok....powalczyl bym z krzywizna latarni

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    Podoba się za inne pokazanie znanego z forum tematu.

Darku masz chyba manie uzywania slowa inne.........cos czesto uzywasz tego na forum a sam powtarzasz sie ze swoimi kadrami.....albo sa takie podobne do siebie.......czy uslyszales kiedys ze "nie sa inne"??!
    Odnosze dziwne wrazenie ze kiedy pokazujesz te sama wierzbe po raz trzeci czy czwarty to jest ok a jak ktos pokazuje klify to juz jest nuda tak?!
    Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 14-04-2010 o 00:54

Domyślnie

Też uważam,że kadr jest OK,natomiast brakuje mi nieco światła i czystości,klarowności.Wyprostowałbym również.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

mz . jest fajnie, przeszkadza mi jednak np.kolor samej latarni wpadajacy w lekki róż kolorki sa z takim lekkim zafarbem rózowym cyba warto porawić WB

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów